Ajutor: Sursa Apple cinema 23 Alu posibil dusa? Caut una de test sau alt cinema pt sursa mea sa confirm
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Am un Cinema display 23 DVI (A1082), care a functionat ok pana de curand. In acest moment nu mai am led de stare cand il bag in priza, si nici nu mai merg firewire/usb hubs. Fie scos din priza fie in priza, mac-ul il recunoaste (filcker display cand il bag scot), apare in sistem report, dar nu si in displays. Asta ma face sa cred ca placa de baza e inca buna (il recunoaste ca si cinema hd), dar nu are power.

Este cineva din Bucuresti care are un Cinema HD 23 / 27 / 30? de la care as putea imprumuta sursa, sau sa vin cu sursa mea la el, sa confirm daca de le ea este si sa vad ce fac in continuare? Stiu ca este o vechitura displayul in epoca 5k, dar eu il folosesc cu succes in continuare si as vrea sa vad daca il mai pot rezolva. Sursa mea e de 90W cu conectorul oval, model A1097.

Stefan

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Craiova
Macuser din: 14.07.13

Buna ziua. Eu va pot ajuta, insa sunt din Drobeta Turnu Severin. Daca cumva aveti drum, cu mare placere.
Daca aveti acel “flicker” cand conectati monitorul la laptop tind sa cred ca acesta este alimentat. Sunt situatii (am intalnit Apple Cinema Display cu problema asta) cand led-ul se aprinde doar atunci cand monitorul porneste. Mai de graba consider o problema pe placa logica a monitorului. De asemenea poate placa logica “simte” ceva in neregula cu alimentatorul, motiv pentru care nu permite acestuia sa intre in “putere” si sa furnizeze suficient curent, caz in care va recomand sa cautati pe internet, e plin de tutoriale si, cu o bucatica de banda, scotch sa obturati contactul pinului din mijloc al mufei de alimentare, doar de test, in acest fel, placa logica nu va mai comunica cu incarcatorul si va pornii imediat ce “simte” tensiune. Poate aveti noroc.
Va doresc succes ! Numai bine.

Profil