La mine pe batranul meu 5S se misca cum a spus Apple, e vizibil mai rapid si am scapat de lag-ul care il avea 11-le. Nu se mai incalzeste asa tare cum se incalzea cu 11. Nu ma asteptam pe 5S sa fie asa fâșneț. Pot sa spun ca 5S-ul a mai castigat un an din viata pentru folosire decenta. Despre baterie pot sa pun ca scade putin mai repede decat pe 11, dar nu ma deranjeaza atat timp cat sistemul se misca bine. Per total se merita update-ul la 12, nu se mai simte a fi un device batran.
Și la mine se mișcă foarte bine, nu am probleme nici cu bateria, doar că nu mi-l mai vede iTunes (ultimul iTunes din High Sierra și din El Capitan). Mi-l vede Apple Configurator. Cred că va fi un update la iTunes curând.
Ciudat. Eu tocmai am făcut unui coleg backup de pe un iPhone 6s iOS 12 și restore pe un iPhone 8 nou din cutie, căruia a trebuit să-i fac upgrade la iOS12 ca să pot face restore-ul.
Totul făcut din iTunes 12.8.0.150.
6-le soției merge bine cu 12, surprinzător (dupa 3-4-5 ore de la instalare). Mai “agață” pe ici-colo dar overall e ok, având în vedere vârsta (mai 2015) și bușelile la care l-a supus fie-mea.
Am sărit peste 11, aveam emoții legat de baterie. 12 îmi arată statusul la 85%.
doar că nu mi-l mai vede iTunes (ultimul iTunes din High Sierra și din El Capitan). Mi-l vede Apple Configurator.
Spuneam mai sus că al mine a mers. Între timp mi-am dat seama și de ce: Am XCode 10 instalat.
Se pare că iTunes 10.8, de capul lui, nu recunoaște dispozitive cu iOS 12. În schimb componentele MobileDevice.framework necesare se regăsesc în ... XCode 10.
Apple Configurator vede iPhone-ul. Se poate face backup și restore și cu el. Problemă (parțial) rezolvată. Dar cred că vor da până la urmă drumul la iTunes 12.9 și în HS. Cum au dat drumul la Safari 12.
Da, multumit de 12, 6-le se misca frumos, nici un motiv de dat 1300€ pentru ‘S edition. Mai vedem la anul, oricum i-am schimbat si bateria in ianurie deci chiar nu sunt motive de lepadat . Asa ca apple intradevar pare ca a facut o treaba buna.