Salut,
Saptamana trecuta mi-a murit Macbook-ul (cumparat in februarie, deci in garantie) din senin. Seara folosit putin, inchis clapita (sleep) iar a doua zi nu s-a mai deschis deloc. L-am trimis joi la Noumax (avand mare incredere in ei, din experientele anterioare) iar vineri la 12 a fost confirmata receptia (prin awb). De atunci astept sa fie diagnosticat. Ieri mi s-a spus “cel mai probabil azi va fi diagnosticat”, ceea ce nu s-a intamplat si am senzatia ca nici astazi nu voi mai primi mailul mult asteptat.
Am doua intrebari:
1. Pentru cei care ati mai apelat in ultima vreme la Noumax, la voi cat a durat diagnosticarea? Mai sunt Noumax baietii seriosi de altadata sau nu? Ca am si citit acum niste review-uri mai recente si m-am cam speriat.
2. De ce nu ofera Repair ID, sa pot verifica pe site-ul Apple stadiul reparatiei? La ei pe site, la sectiunea Service, scrie “Afla situatia produsului tau din service” (cu link catre Apple). Cand le-am cerut acest ID mi-au spus din nou ca voi primi mail cand va fi diagnosticat. Deci e clar ca nu pot folosi aceasta functionalitate, dar nu inteleg de ce.
Multumesc!