Sonos in our house
  [ Ignoră ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Salut,
Tocmai ce mi-am luat doua Sonos Play one. Pana acum multumit, folosesc spotify, si doua Echo. Alexa play bla bla bla on Living Room, all good. pe spotify gasec aproape orice deci multumit la capitlul muzica moementan.
Deja ma gandesc la viitore combinatii, asta e misto la sonos smile. Cum ziceam la capitolul audio sunt multumit dar e loc de mai bine bineinteles si clar am nevoie la video (adaugand un 5 sau beam se inbunatateste si audio wink ). Acum ai cateva optiuni $$$ play bar, si noul beam sau Play 5. Are cineva play 5 (3.5 imput de la TV ) si doua play 1 conectate la apple TV? Clar am sa asptep review-uri pentru beam, e mult mai versatil dar putere mai mica de cat 5, si aici ma framant smile, beam plus 2 x play one ori, Echo + Play 5 plus 2x play 1 ? 
Voi ce setup aveti sau macar opinii smile?
Acum pt sonos e mare mutare cu Air Play 2. De pe orice mac, telefon, ipad play on sonos setup. Acum poti chiar sa te uiti la youtube pe tableta si asculta pe sonos, pare interesant, astep in iulie beam si air play 2 sa vedem ce si cum.

Acum un pic despre setup TV, apple TV este connectat prin HDMI ARC la TV, super tare, decand am atv 4 nici nu mai stiu unde e telecomanda la TV smile, dar adugand si beam cu HDMI ARC, cand dai tare din telecomanda atv se da tare TV sau direct sonons setup prin beam, ramane de vazut ? 

PS sper ca e ok aici subiectul si nu la diverse.

 Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Mda, deja am gasit o problema, play 5 cu 3.5 imput nu merge cu TV, apare un delay fata de imagine (due to its line-in has a ~70ms analog to digital conversion delay), ramane deci sa astept beam pentru TV setup.

 Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

Profil