Fisierele video atasate pot fi doar downloadate, nu vazute direct in browser cu streaming, EE vrea doar asa.
Asta inseamna ca trebuie ca articolul sa explide mai detaliat ce contine filmul pentru ca userii sa nu iroseasca banda de net, atat proprie cat si a sitului, descarcand filme nefolositoare lor.
proba: http://www.macuser.ro/index.php/wiki/Tips_and_Tricks-Audio_Video2/
Pai e cam ilegal… de altfel nici nu stiu exact despre ce vorbesti. Pe stick n-am incercat pentru ca n-am unul atat de mare, dar daca a stiut sa booteze de pe ipodul conectat pe cablu USB, si cei de pe net zic ca merge si de pe stick… it quakes like a duck, it boots like an TV, so it must be one.
Am zis sa trimiti un film doar ca sa stim cam cat de mare trebuie facuta limita la fisiere, si pe mail ca sa te incurajez sa le tii in dimensiuni minime, eu nu trebuie sa aprob sau sa avizez nimic, sper ca nu s-a inteles gresit.
P.S. Se ia .dmg-ul de pe net, se monteaza, se copie continutul pe un iPod (sau stick) cu Disk Utility (tab-ul Restore), se schimba discul de book din System Preferences/Startup Disk, reboot, enjoy. Numai pe Intel.