Am nest versiunea euopeana care nu are remote senzor disponibil. Pe scurt el sta in dormitor si monitorizeaza temp doar de aici. Acum in alte camere inclusiv living mai ajustez din termostatele caloriferelor.
1. Stiti vre-o solutie care foloseste nest si multizone
2. Alta solutia stabila vezi ceea de sus care ai multizone?
La asta și la echilibrat toate caloriferele de pe un circuit din robineții de retur.
Echilibrare hidraulica. In mare, cel mai apropiat calorifer de centrala are returul aproape inchis, pe masura ce te indepartezi de centrala deschizi returul din ce in ce mai mult.
Vreau sa punctez: in camera in care ai termostatul NEST-ul, caloriferul nu trebuie sa aiba robinet termostatat sau daca il are, deschide-l la maxim.
Eu folosesc sistemul de la Netatmo cu HomeKit support
Termostatul cu ambient legat direct la centralain living si in celelalte camere robineti termostatati…folosesc de aproape trei ani sistemul si e stabil
La asta și la echilibrat toate caloriferele de pe un circuit din robineții de retur.
Echilibrare hidraulica. In mare, cel mai apropiat calorifer de centrala are returul aproape inchis, pe masura ce te indepartezi de centrala deschizi returul din ce in ce mai mult.
Vreau sa punctez: in camera in care ai termostatul NEST-ul, caloriferul nu trebuie sa aiba robinet termostatat sau daca il are, deschide-l la maxim.
Avem un ap, caloriferele nu sunt inseriate, de la inceput au fost prevazute cu thermostat mecanic. Din pacate nu am zone :(. Am gasit chestia asta pe site la nest, https://workswith.nest.com/company/energenie/energenie , am sa studiez un pic sa vad daca merita. Sau astept sa vina toamna sa vedem ce se mai intampla pe piata pana atunci. Incep sa ma oftic ca am mers pe nest, pentru europa se misca in reluare. In state poti sa pui senzori si prin alte camere, nu merge cu ce am eu de UK :(
Avem un ap, caloriferele nu sunt inseriate, de la inceput au fost prevazute cu thermostat mecanic. Din pacate nu am zone :(. Am gasit chestia asta pe site la nest, https://workswith.nest.com/company/energenie/energenie , am sa studiez un pic sa vad daca merita. Sau astept sa vina toamna sa vedem ce se mai intampla pe piata pana atunci. Incep sa ma oftic ca am mers pe nest, pentru europa se misca in reluare. In state poti sa pui senzori si prin alte camere, nu merge cu ce am eu de UK :(
Ai ales sistemul de la Google…trebuia sa mergi pe Homekit ee mai sigur chiar daca e un pic mai scump..nu ai batai de cap..bagi codul si merge
Ai ales sistemul de la Google…trebuia sa mergi pe Homekit ee mai sigur chiar daca e un pic mai scump..nu ai batai de cap..bagi codul si merge
Ce vrei sa zici cu HomeKit, si Nest poate fi configurat cu HomeKit?
Mda
Mama masii de nest :p
Azi am luat si Nest Protect 2 plus Nest Cam Indoor. Ii dau o sansa tot sistemului. Am tot citit in lung si in lat dar nu am reusit sa gasesc ceva similar cu nest protect pe HomeKit.
Trebuie sa recunosc ca am casa plina de Sonos (momentan Alexa, Siri ... va urma candva), cateva Echo, si nest-urile. Ma joc si mai vad. Am sa vad cum folosec toate nes-urile astea sa automatizez diverse scene, plecat de acasa, ajuns acasa, etc.
Daca nu sunt multumit le vand .
Dara mi-ar place daca putem face impreuna un plan pt smart Home gen:
- Iluminat
- Lustre cu Led G4 and G9
- Lampa
- Iale
- Termostat (evenuatl cu Term pt calorifere)
- Ventilatie
- Calitatea aerului
- Hepa Filter
- Deumidificator
-Umidificator
- Prize smart (consum si comenzi)
Etc.