Noi modele de ipad
  [ Ignoră ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

De ieri avem noi moedele

https://www.apple.com/newsroom/2019/03/all-new-ipad-air-and-ipad-mini-deliver-dramatic-power-and-capability/
10.5-inch iPad Air oferă caracteristici high-end și performanță la un preț descendent
7.9-inch iPad mini aduce suportul creionului Apple, ecranul retinei avansate și chips-ul binic A12 într-un design îndrăgit

Noul iPad Air cu suport pentru Apple Pencil și Smart Keyboard introduce caracteristici de vârf și performanță la un preț descendent.
Cupertino, California - Apple a prezentat noul iPad Air într-un design ultra-subțire de 10,5 inch, oferind cele mai noi inovații, inclusiv suportul Apple Pencil1 și performanța high-end la un preț descendent. Cu cipul A12 Bionic cu motorul Apple Neural, noul iPad Air oferă o creștere de 70% a performanței și de două ori mai mare decât capacitatea grafică, iar afișarea avansată a retinei cu tehnologia True Tone este cu aproape 20% mai mare, cu peste o jumătate de milion de pixeli.
Apple a prezentat de asemenea noul mini iPad de 7,9 inci, un upgrade major pentru fanii mini iPad care iubesc un design compact, ultra-portabil, ambalat cu cea mai recentă tehnologie. Cu cipul A12 Bionic, noul iPad mini este o mașină puternică multi-tasking, oferind de trei ori performanța și grafică de nouă ori mai rapidă.3 Ecranul Retina avansat cu tehnologia True Tone și suportul color larg este cu 25% mai strălucitor3 și are cea mai mare densitatea pixelilor oricărui iPad, oferind o experiență vizuală imersivă în orice cadru. Iar cu suportul Apple Pencil1, noul iPad mini este un notepad perfect pentru a schița și a scrie gânduri în mișcare. Noile iPad-uri sunt disponibile la comanda începând de astăzi și în magazine săptămâna viitoare.

Un upgrade major la iPad-ul iubit aduce suportul Apple Pencil, ecranul retinei și chipul A12 Bionic.
“IPad continuă să ofere experiențe magice noi pentru o gamă tot mai mare de utilizări, unde este cel mai bun dispozitiv absolut, de la jocuri în realitate augmentată până la notarea și desenarea cu Apple Pencil, de la streamingul filmelor HD și editarea filmelor 4K la învățarea dezvoltării aplicații cu Playgrounduri Swift “, a declarat Phil Schiller, vicepreședinte senior al Apple de Marketing la nivel mondial. “Astăzi, familia iPad ia două mari salturi înainte cu un nou iPad Air de 10.5 inci, care aduce dimensiuni și caracteristici de ultimă generație, la un preț descendent și un upgrade major la mini-iPad-ul de 7,9 inch, care aduce Apple Pencil, Retina și cipul A12 Bionic pentru mulți clienți care iubesc dimensiunea compactă. “

Cipul puternic și inteligent A12 Bionic aduce un nou nivel de performanță iPad Air (imagine) și iPad mini.
Apple Pencil și iPad - perechea perfectă
Apple Pencil deschide noi posibilități de creativitate și productivitate pentru utilizatorii iPad mini și iPad Air, de la desenarea și scrierea gândurilor până la marcarea documentelor și retușarea fotografiilor. Instrumentul “must-have” printre studenți, profesioniști și creativi oferă o experiență remarcabil de fluidă și naturală și oferă o precizie perfectă a pixelilor și o latență redusă pentru activitățile din aplicațiile populare, cum ar fi Procreate, Notability, Pixelmator Photo (în curând) și Microsoft Office.

Suportul Apple Pencil pentru noul iPad mini (imaginea) și iPad Air oferă o versatilitate și mai mare pentru a vă lua note, a edita fotografii și pentru a captura idei în mișcare.
Power satisface portabilitatea cu chipsetul B12
Motorul neuronal al modelului A12 Bionic, conceput de Apple, alimentează următoarea generație de aplicații și fluxuri de lucru iPad, folosind învățarea automată avansată și Core ML pentru a se implica în experiențe AR, efecte foto-realiste în jocuri 3D și performanțe grafice uimitoare în cadrul aplicațiilor.
Stați conectat este acum mai ușor și mai rapid cu iPad mini și iPad Air, având aceeași performanță Wi-Fi excelentă și conectivitate LTE de clasă Gigabit4 încorporată în cele mai avansate modele iPad Pro. Cu tehnologia eSIM încorporată, utilizatorii se pot conecta cu ușurință la planurile de date wireless chiar de la iPad atunci când călătoresc în peste 180 de țări din întreaga lume.5

Mai mult de 1,3 milioane de aplicații sunt concepute special pentru iPad - de la angajarea experiențelor AR la desenarea cu Apple Pencil și conectarea cu prietenii și familia.
Camerele avansate pentru fotografii și videoclipuri uimitoare
Cu camere avansate orientate spre față și spre spate, iPad mini și iPad Air captează fotografii minunate și captează imagini clare și stabile 1080p HD. Camerele îmbunătățite, cu performanțe excepționale la lumină slabă și înregistrare video HD, sunt excelente pentru scanarea documentelor și conectarea cu prietenii și familia la apelurile grupului FaceTime, iar cu ajutorul senzorilor avansați, vă ajută să obțineți experiențe AR imersive.

Noul iPad mini (fotografiat) și iPad Air capturează fotografii și video de înaltă rezoluție și fac editarea filmelor 4K ușor și neted.
Mai mult decât un milion de aplicații Doar pentru iPad
App Store este cel mai bun loc pentru a descoperi mai mult de 1,3 milioane de aplicații concepute special pentru iPad - de la jurnalizare cu Apple Pencil la gestionarea programelor și a finanțelor, editarea fotografiilor, învățarea, conectarea cu prietenii și familia și jocurile. Spre deosebire de aplicațiile de telefon întinse pe alte platforme, app

 Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Se pare ca au scos iPad pro 10.5 fiind inlocuit de noul iPad Air. Nu am fost atent la preturi care era diferenta. Eu am Pro-ul de 10.5 si afost scumpicel. Aparentul noul Air este mia ieftin. Inca nu am intees daca s-a pierdut ceva sau e doar nu 10.5 pro cu componente aduse la zi fara a ze duce in zona “noilor” pro de toamna trecuta. Eu cred ca sa iau noul mini cand ajunge pe site la Apple la refurb :p.

 Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

Profil