Apple finally updates the iMac with significantly more powerful CPU and GPU options
  [ Ignoră ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

In afara de noi ipad-uri avem si ceva schimbari la iMac:
https://arstechnica.com/gadgets/2019/03/apple-refreshes-the-imac-with-optional-8-core-cpus-and-vega-graphics/

Astăzi, Apple va începe în cele din urmă să primească comenzi pentru iMacuri de 21 și 27 de inch nou refăcute. Noile versiuni nu modifică designul de bază sau adaugă noi caracteristici noi, dar oferă opțiuni de configurare substanțial mai rapide pentru CPU și GPU.

Recenzia lui iMac Pro: Lucrul conform destinației
Dispozitivul iMac de 21,5-inci are acum o opțiune de procesor Intel cu opt nuclee, de opt generație, de la maximum patru nuclee înainte. Modelul de 27 de inci are acum șase nuclee ca configurație standard, cu un upgrade opțional la un procesor Intel Core i9 de 3.6GHz, de 9 nuclee, de 8 nuclee, despre care Apple susține că va dubla performanța față de precedentul iMac de 27 inch. Modelul de bază de 27 de inchi are un procesor Intel Core i5 cu 6 nuclee de 6 nuclee, cu configurații intermediare de 3.1GHz și 3.7GHz (ambele Core i5).

Vestea cea mai importantă este că ambele mărimi oferă acum pentru prima dată opțiuni de grafică Vega de înaltă clasă pentru stații de lucru. Apple a adăugat o opțiune de upgrade similară la MacBook Pro de 15 inchi la sfârșitul anului trecut.
În acest caz, iMac de 21,6 inci are o opțiune pentru versiunea de 20 de unități computerizate a Vega cu memorie video de 4 GB de memorie HBM2. Același lucru este la fel ca opțiunea de vârf de 15 inci MacBook Pro.

Apple actualizează 499 dolari iPad Air, 399 dolari iPad mini înainte de eveniment de servicii săptămâna viitoare
Modelul iMac de 27 inci poate fi acum configurat cu Radeon Pro Vega 48 cu 8GB de HBM2. Pentru referință, mult mai prețiosul iMac Pro are opțiunile Vega 56 și Vega 64. Apple susține că Vega 48 va îmbunătăți performanța cu 50% față de Radeon Pro 580, configurația superioară anterioară.

Vorbind de configurația anterioară de mai sus, opțiunile non-Vega GPU sunt aceleași cu cele disponibile ieri. Singura diferență este că acum au un “X” atașat la numerele din numele lor, pe convenții AMD de marcă - adică Radeon Pro 580X în loc de 580. Opțiunile RAM sunt aceleași în ceea ce privește volumul (până la 32GB pentru 21.5 -inch și 64GB pentru cei 27 de inci), dar memoria RAM DDR4 este puțin mai rapidă acum, la 2666MHz.
Aceste modificări se aplică modelelor retinei iMac. Intrarea la nivel, non-retina iMac este încă disponibilă în magazinul Apple, dar nu a fost actualizată.

Tot ce trebuie să știți înainte de data de 25 martie a “Apple’s time show”
În afară de aceste șocuri spec, mașinile sunt, în esență, neschimbate față de predecesorii lor. Factorii de formă sunt aceiași, la fel ca și ecranele - ambele au fost apreciate și dovedite ca fiind populare, astfel că Apple nu a considerat necesar să le actualizeze. De asemenea, am confirmat de la Apple că noul iMac nu are chipul T2 care a apărut în iMac Pro, Mac mini, MacBook Pro și MacBook Air.

IMac nu a mai văzut o actualizare din iunie 2017. Noile iMac-uri vor deveni disponibile astăzi în magazinul Apple și vor fi livrate săptămâna viitoare. Punctele de preț ale SUA rămân aceleași, după cum am văzut cu modelele anterioare.
Apple a anunțat, de asemenea, actualizările pentru gama iPad la începutul acestei săptămâni - un nou iPad Air și un mini iPad reîncărcat, atât cu noul procesor A12 găsit în cele mai recente dispozitive iPhone. Împreună, aceste două anunțuri în afara etapei par să sugereze că evenimentul de la Apple din data de 25 martie se va concentra în întregime pe software și servicii, cum ar fi platforma viitoare de televiziune a companiei.

 Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Cât entuziasm.

Privim cu atenție și îngrijorare noutățile iMac.

 Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

Profil