probleba cu viteza la zapp
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.03.07

stie cineva cum sa fac sa mearga zapp-ul la viteza maxima?am un modem z020.mersi

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu stiu cum il faci da eu am observat la telefon ca in bucuresti merge mult mai slab decat in tulcea. deci depinde de cati mai folosesc in zona ta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.03.07

am viteza foarte mica

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adica cit?
modemul are 3 moduri de setare - pe care il folosesti?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 31.03.07

Ma intreb cum merege internetul de la vodafone .... smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Internetul prin Vodafone folosind SmartModem merge la viteza maxima ( avand in vedere ca este comunicatie mobila de date depinde de cat este incarcata celula in care esti ) in bucuresti. Modemul Zapp Z010 face download la 65K.
Ce intelegi prin viteza maxima?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Cat de rapid vrei sa fie?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Nu sunt documentat in privinta ofertei vodafone , dar avand in vedere ce ofera cei de la zapp as zice ca ar trebui sa ofere cel putin 1mbs daca vor sa fie competitivi. Banuiesc ca la pret nu e o mare diferenta intre cele doua oferte . Cred ca ar trebui sa se discute mai mult pe tema asta a internetului mobil avand in vedere ca numarul celor care folosesc astfel de servicii este in crestere.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

tocmai de aceea nu se grabesc sa ofere prea mult de la inceput….

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Internetul mobil in nici o tara din lume nu este folosit pentru download la greu : DC++ si torrenti. Este folosit pentru oamenii “mobili” : fax, email, documentatie…si in cazul meu si al altora pentru backup la conexiunea de net fixa.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Normal dar cu timpul cred ca ar trebui sa creasca performanta si pentru cel mobil , si sunt sigur ca se va intampla ...  tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Cu timpul ar trebui sa creasca…
Acum sunt la tara, la gratar, am doar GPRS prin Vodafone ( 3G nu are acoperire ), Zapp nu are semnal…si uite ca stau la un Beck’s cu voi de vorba. Crezi ca ma intereseaza ca nu pot sa dau un film de pe torrente jos? Sunt la relaxare totusi…
Dupa cum am spus, conexiunea mobila este folosita pentru altceva si nu pentru download sustinut….poate ca in timp, daca mai apucam…o sa avem si 1,2…cati megi vrei tu….
Daca chiar vrei conexiune mobila la zeci de mega, ia suna mataluta la Zapp, spunele ca vrei acces internet de mare viteza… si vezi daca esti capabil sa suporti costurile.
Sa nu-mi spui ca cei de la Zapp te refuza, pentru ca-ti spun din experienta ca cei de la Vodafone au serviciu de EDGE, cu toate ca pe site-ul lor nu ai sa gasesti niciodata referire la asa ceva… wink

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 17.12.06

Ce viteza de download atingi cu Z020? Mie imi merge in jur de 190 KB/s de pe site-urile care au viteza, nu de pe panarame. Pentru perioade scurte (1-3 min), ating si 210 KB/s.

Semnătură 

“Simplitatea, dusă la extrem, devine eleganță.” - Jon Franklin