1 din 3
1
Intrebare Prosteasca :)) iMac & PC
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

Avem asa 1 bucata iMac si 1 bucata PC-Windows

Se poate sa folosesti acelasi dysplay al iMac - ului in asa fel incat sa ai optiunea sa alegi intre desktopul de la OSX si desktopul de la Windows ... mai pe scurt sa folosesti display-ul de la iMac pt 2 masini ... Imac si PC

Intrebare prosteasca cred dar asta mi-a trecut prin cap si asa ca intreb smile

merci

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Remote Desktop Connection de la Microsoft, instalat pe Mac,
si permisiuni corespunzatoare pe PC,
sau, un server-client de VNC, open source.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
nihilsineMac - 31 Martie 2007 01:48 AM

Remote Desktop Connection de la Microsoft, instalat pe Mac,
si permisiuni corespunzatoare pe PC,
sau, un server-client de VNC, open source.

Da astea le stiam de remote si eu actualmente folosesc VNC pe iMac dar din punct de vedere HARDWARE se poate se pare ca nu smile ... deci fizic cu cabluri mufe etc etc ...

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Da. intrebarea este prosteasca.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 24.03.06

Ba se poate, cu conditia sa iti faci un set de cabluri ( de fapt, trebuie identificate firele si functiile acestora - ce semnale vin pe ele-culori rosu, verde, albastru si semnalele de sincronizare), asta in conditiile in care iMac-ul este cu tub catodic. Si apoi iti faci o cutie de selectie si vei avea un monitor la doua calculatoare, dar trebuie sa tii cont de rezolutie.

Semnătură 

MacBook white 2.1 GHz, 1G ram, HDD 120G, PowerMac G3/400MHz-512RAM, iMac G3/333MHz-256RAM, PowerBook 3400, PowerBook 520, PowerMacintosh 9600/400 MHz-512RAM, PowerMacintosh 6100/66 MHz, iPod G4/20G, iPaq 514, MIO P550

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

si uite-asa o sa te alegi cu un imac pentru acvariu…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ma, nene, cind un display Acer 19” e 6 milioane jumate, tu iti nenorocesti imacul? Sa fiu al naibii! Cine face ca tine, ca tine sa pateasca!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am zis de la inceput intrebare PROSTEASCA smile eram in proportie de 99% ca nu se poate dar intrebarea moarte nu are ... am intrebat ... mia trecut prin cap si am intrebat ...

multumesc

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ma gandeam sincer daca are mufa aia in spate MINI DVI OUT PORT deci poti scoate semnalul video din iMac catre alta sursa poate ... era bine daca puneau si o mufa MINI DVI IN PORT ... si poate asa mergea faza smile ... poate nu stiu smile

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

exista solutii mai ieftine si mai elegante…

modelele alea de imacuri au fost gindite pentru alte lucruri

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Aia e IESIRE de la placa grafica. Eu nu cred ca se poate baga semnal tot pe-acolo pe unde-a iesit. Poate ca vrei sa prajesti si placa. E drept, imacului ii sta bine si ca bibelou.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am gasit asta ... pare super interesanta : http://www.apple.com/downloads/macosx/networking_security/screenrecycler.html

Am incercat varianta numai cu VNC simplu dar culorile si totul nu este cum trebuie ... acum urmeaza sa incerc programasul asta de la apple ... cica e performant

Si ca filmulet demo : http://www.screenrecycler.com/help.html

Maine il testez sper sa satisfaca nevoiele mele ... de ce caut asa ceva ... am nevoie de COREL si cum nesimtitii de la corel nu vor sa mai faca corel si pt mac ... au abandonat proiectul ... trebuie sa reusesc cumava sa folosesc corelul dar nu vreau cu Boot Camp nici cu Parallels (care am dat si bani pe el smile - nu ma satisface ingreuneaza OSX si nu-mi place cand incep sa lucrez in PS AI si mai vreau si COREL inebunesc ... de asta caut varianta cumva sa aduc pe displayul de mac displayul de la un PC separat ... am instalat un programel ... Desktop manager ... si imi adaug cate desktopuri vreau si in unul din ele poate pot afisa cat mai rapid si real posibil displayul de la PC pe care sa ruleze categoric nativ XP si COREL

maine testez si incerc ... sper sa fie ok

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Ce enormitate era sa scriu, literalmente eram cu butonul pe Submit Post.
Vroiam sa “va dau in cap” ca nu ati auzit de KVM switchboxes, pana s-au facut legaturile la mine in cap si mi-am dat seama de CARE Mac e vorba mai precis :D

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fishbone - 13 Aprilie 2007 06:26 AM

Ce enormitate era sa scriu, literalmente eram cu butonul pe Submit Post.
Vroiam sa “va dau in cap” ca nu ati auzit de KVM switchboxes, pana s-au facut legaturile la mine in cap si mi-am dat seama de CARE Mac e vorba mai precis :D

Deci nu inteleg am gasit KVM switchboxes dar nu prea imi dau seama pot face ce vreau eu pana la urma cu sculele lor ... sa folosesc acelasi display de la un iMac si pt un PC ??? sau tu zici ca nu se poate ...

DVI Digital Video Share Switch
Up to four computers can share one flat panel, plasma monitor, projector or any video display with DVI port. This premium video selector has built-in signal booster up to 32ft to maintain video integrity and provides clear & sharp images. Ideal for presentations, classrooms, control center, remote monitoring & training facilities. Provides high resolution up to 1280x1024 60Hz, DDC2 support, status LEDs, front panel port selector. Includes power adaptor.

Deci nu inteleg ... pana la 4 calculatoare pot folosi acelasi monitor cu DVI suport ... ???
Adica eu pot avea PC - windows si iMac - osx si pot sa leg iesirea VGA convertita in DVI in mufa DVI a iMac-ului cu ajutorul acestor scule de la ei si gata pot vedea pe displayul de la iMac ambele semnale video de la iMac si de la PC ???
Deci am inteles GRESIT sau GRESIT smile

http://www.ramelectronics.net/html/switch_boxes.html

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator

solutia cu kvm se potriveste cel mai bine la un monitor, o tastatura si mai multe calculatoare
tu ai un iMac, nu un monitor, asa ca… poti lucra cu corel 11 sau poti sa treci pe illustrator, cel mai bine wink

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 21 Aprilie 2007 09:45 PM

solutia cu kvm se potriveste cel mai bine la un monitor, o tastatura si mai multe calculatoare
tu ai un iMac, nu un monitor, asa ca… poti lucra cu corel 11 sau poti sa treci pe illustrator, cel mai bine wink

Ok deci am inteles cu KVM -ul ... pe 11 nu pot sa trec din cate stiu eu corel 11 nu merge decat pe PPC eu am Intel ... illustrator il folosesc ... dar clientii imi vin numai cu .CDR-uri la tipar ... si alt avantaj care il are corel e Print Preview -ul care il folosesc la montaj pt ceea ce-mi trebuie mie in tipar digital e mai mult decat necesar

Semnătură 

iPhone 4 [32G]

1 din 3
1