Instalezi frumusel Parallels (si Windows), apoi poti pune corel 12-13 (sau treispe-paispe) si-l ai sub degete, fullspeed!
Crede-ma, merge LA FEL DE REPEDE ca un PC (dual processor) bine mobilat. Cu o conditie: 2 GBRAM pe iMac.
Fiindca nu reiese din ceea ce s-a postat intreb si eu: se poate controla Pc-ul de sub birou cu tastatura/mouseul apple pe acelasi monitor?
Cum si cu ce ?
Multumesc!
Fiindca nu reiese din ceea ce s-a postat intreb si eu: se poate controla Pc-ul de sub birou cu tastatura/mouseul apple pe acelasi monitor?
Cum si cu ce ?
Multumesc!
aha… Pai, ma apuc sa caut informatii despre ele! Daca aveti si voi, fiti sanatosi, dar postati si aici…
Si as vrea sa mai intreb un lucru: se poate lucra intr-un software 3d (mac -> PC de sub birou) cu astfel de “utilitare” ?
Multumesc !
adica?
se poate orice, depinde de doza de masochism pe care o ai…
daca ai ceva serios de lucrat, lucrezi asa cum trebuie, nu faci economie la o tastatura…
Mm, ideea mea era ca pe birou sa am doar un monitor, si speram sa fie imacul de 20”...
Pentru ca aplicatiile cu care lucrez nu au “omolog” pe mac (credeti-ma!) speram sa fie asta solutia…
A! Si vroiam sa pastrez si doar una bucata tastatura + mouse.
Ai sters schema ...
Ai simtit ca ma descuraja?
Okeyu, dar nu-mi dau seama cum il pun intre pc si mac (Imac mai exact) astfel incat sa pot vedea pe displayul macului desktopul de windows. (Pe ce porturi, si daca am nevoie de alta tastatura si
mouse, ori convertor ps/2 ? )
PS:
iMacul nu este un monitor…
Stiu, stiu, iertare! Crede-ma, dar incercam o flatare…
Sau mai bine imi pun bootcampul!
Nu stiu de ce te ‘aprinzi’ asa usor… ca nu ma interesam pentru doar de dragul moftului!
Deci se poate au ba? Pe un imac core2duo… Zi-mi doar da sau nu si rezolv eu detaliile.
Sper ca te-ai linistit! iMacul NU E MONITOR! Instaleaza BootCamp sau Parallels. Dar nu te mai sforța, că ai sa reușești, numai că ai sa arunci iMacul la gunoi dintr-un ambîț!