Diacritice pe Wiki
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti, Balta Alba
Macuser din: 15.03.07

Baieti, in loc de diacritice, pe unele sisteme apar doar niste patratele… si parca ziceati ca nu bagati diacritice in titluri cheese

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ia pune la encoding pe automatic…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Este pe automatic. Dar ş-urile şi ţ-urile tot nu le vad pe wiki. Şi nici pe rubrica de întâlniri. Doar atat… În rest, pe forum nu-s probleme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Domi - 01 Aprilie 2007 04:25 AM

Este pe automatic. Dar ş-urile şi ţ-urile tot nu le vad pe wiki. Şi nici pe rubrica de întâlniri. Doar atat… În rest, pe forum nu-s probleme.

Ești pe Windows, pînă la xp inclusiv și cu fontul default fără ș și ț.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0EC6F335-C3DE-44C5-A13D-A1E7CEA5DDEA&displaylang=en
(vrea reboot după instalarea celor 3 font-uri, firește)

Chiar ar trebui să scriem asta pe Wiki smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 02 Aprilie 2007 01:11 AM

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0EC6F335-C3DE-44C5-A13D-A1E7CEA5DDEA&displaylang=en

Eu zic că da, mai toți winuserii habar n-au de RoKey al lui Secărică și nici de acest update.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 02 Aprilie 2007 01:11 AM

Cel mai genial este aici felul cum au botezat acest amărît de update, care nu face altceva decît să înlocuiască 3 fonturi amărîte. Află că m-am interesat ce pune pt bulgară: e chirilic cu grave! Atît! Nici măcar nu e necesar (nu intru în detalii de ce).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Domi - 31 Martie 2007 03:52 PM

Baieti, in loc de diacritice, pe unele sisteme apar doar niste patratele… si parca ziceati ca nu bagati diacritice in titluri cheese

Sînt un adept consecvent al diacriticelor pe site-uri. Dacă Windows nu e în stare, scrie la MS. MAC OS X știe, dintotdeauna.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucursti
Macuser din: 24.01.06

Gata dragilor… nu mai am de ce să-mi fac griji…  a crăpat și XP-ul…. cred că până la urmă scap si de PC… așa că... traiască mac-ul. Știu că e cam off-topic dar, cum schimb fonturile atunci când postez pe forum? red face

Semnătură 

Un MAR bun este sanatate curata!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie

Și ca de fiecare dată, iar m-am trezit c-am postat de pe profilul lui Ștefan.  downer

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
stefanitad - 02 Aprilie 2007 06:03 PM

Gata dragilor… nu mai am de ce să-mi fac griji…  a crăpat și XP-ul…. cred că până la urmă scap si de PC… așa că... traiască mac-ul. Știu că e cam off-topic dar, cum schimb fonturile atunci când postez pe forum? red face

Ca să postezi pt noi nu trebuie să schimbi nimic, noi vedem bine diacriticele. Cred că trebuie să alegi ca font default pe Explorer unul dintre cele trei care are ce trebuie, de ex. Palatino Linotype sau Tahoma.

Semnătură 

‹‹ Public Profile      Progress design nou ››