dc++ pentru mac !!??
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buzau
Macuser din: 31.03.07

dc++ pentru mac ?
Stie cineva de unde as putea lua un odc pentru mac ? am auzit ca exista . sunt un incepator in lumea macintosh si miar prinde bine putin ajutor .  raspberry

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

ShakeSpeer este cel mai bun client de DC pentru mac.
Ar mai fii: MacDC, Valknut, xtorrent

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Shakespeer 0.9.4 chiar. Mere beton!

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

nu reusesc sa ii dau de capat la shakespeer asta ..... da oricum am gasit altele care merg mai bine . wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

care-s alea?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

bai sa-l dea dreaq pe shakespeer asta, dupa un timp nu mai pot sa downloadez nimic, nici sa iau liste. daca dau un restart reia ce faceam ultima oara.

si cand ma uit la uploads nu vad nimic. nu zic ca trebuie neaparat sa fie dar inainte se mai gaseau sa ia si de la mine. eu cred ca nu poate nimeni sa ia.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Vlaknut mi sa parut bun si MacDc

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Banuiesc ca s-a mai scris pe forum despre limewire dar trebuie sa aduc aminte ca este foarte bun . Nu mai ai nevoie d huburi si alte prostii. Cred ca este mai bun si mai simplu de utilizat decat shakespeer. Trebuie incercat macar ...

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.04.07

eu am avut super probleme cu Valknut….nu prea am fost multumit de el, mai este Direct Connect 1.1.0. - nici de asta nu am fost prea multumit, singurul care mi-a mers cat de cat…a fost Shakespeer.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member

incearca limewire , eu am numai cuvinte de lauda la adresa lui smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.07.06

Am folosit si ShakesPeer si DirectConnect si cu amandoua am avut probleme: nu “trimit” tag-urile si multe hub-uri nu ma lasa sa ma conectez. Folosesc Limewire (l-am cumparat chiar) si sunt destul de multumit. O combinatie perfecta (pt filme) ar fi TVShows ( http://tvshows.sourceforge.net/ ) + LimeWire.

Have fun!

Semnătură 

Hai sa batem campii (cu tzarani cu tot) ...

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.10.07

Am si eu o problema cu clientii de DC.

Primul incercat a fost ShakesPeer: se conecteaza, cateodata cauta ce-i zic, si din cand in cand chiar reuseste sa ia un file list, sau un fisier txt, doc, de pana in 100KB. “Merge” doar in mod pasiv. Pe activ zice ca nu-i bun portul 1412 (cel default).

Al doilea a fost Valknut. Se blocheaza aleator, si nu vrea sa tina minte setarile.

Al treilea a fost MacDC++. Prima oara s-a blocat cand faceam setarile. Dupa aceea a mers, dar cred ca asta e de fapt versiune pre-alfa, ca ii dau search, imi apare fereastra, scriu ce caut, apas pe find, si e ca si cum n-as apasa. Nu da nici un semn ca ar face ceva. Nu poti (sau nu stiu eu cum) sa iei file list.

Mai incerc si altele (despre care s-a vorbit in acest topic), dar as prefera o solutie pentru ShakesPeer, pentru ca mi se pare cel mai “bun”.

Multumesc celor care vor rapunde la obiect.

update: limewire zice you are curently connecting to the network de minute bune.

[ Modificat: 17 Noiembrie 2007 07:28 AM de soinro ]
 Semnătură 

foto-blog

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.10.07

Se pare ca ii trebui sa fie doar facut de ras pe aici, ca dupa o saptamana in care am reusit sa iau max 500kb cu el (ShakesPeer), a inceput sa mearga acum. Totusi as vrea sa stiu de ce nu merge pe active ..

Semnătură 

foto-blog

‹‹ Monitorizarea conexiunii      twitter ››