problema shuffle
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest
Macuser din: 05.04.06

posed un shuffle nou de 1 gb si un pc cu wind si itunes for win
problema e ca ipodul este vazut de itunes,nu este vazut de sistem decit citeva secunde dupa care dispare , iar operatia de sync imi da urmatoarea eroare:
The ipod cannot be sync. The disk could not be read from or writen to.
am reusit de citeva ori sa realizez sincronizare in moomentul in care imi parea simultan in my computer(si se mentinea) si in itunes
mentioneza ca am reinstalat itunes,am formatat ipodul si tot asa face…
incercat pe mac si l-a recunoscut, dar m-ar interesa sa mearga si pe winxp
stie cineva ce se poate face?
e din cauza dockului?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.01.07

am patit exact acelasi lucru cu un shuffle din generatia anterioara. il am de 2 ani de zile si n-am reusit sa-i dau de cap. acum folosesc pe mac si merge perfect dar pe windows nu am reusit sa-l fac sa mearga niciodata cu itunes. foloseam mediamonkey sau winamp, unde nu au aparut probleme. deci cred ca e o buba la itunes pt windows.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

e un plugin pt winamp si-ti tragi melodiile pe ipod direct din winamp….am uitat cum se numeste dar sunt sigur ca-l gasesti pe siteul lor.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

acuma nu am down winamp, dar ma gindesc a daca il vad in itunes si nu il cad din my computer problema nu e la itunes…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
leo - 01 Aprilie 2007 03:47 PM

acuma nu am down winamp, dar ma gindesc a daca il vad in itunes si nu il vad din my computer problema nu e la itunes…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

fa update de itunes daca nu ai ultimul…...

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

rezolvat problema.
reusit schimbat la macgallery(era in garantie)
eroare de soft.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
leo - 05 Aprilie 2007 10:52 PM

rezolvat problema.
reusit schimbat la macgallery(era in garantie)
eroare de soft.

Pentru shuffle-urile mai vechi există un ipod reset utility care corectează chestia asta (l-am folosit de 2 ori pînă acum, la cîteva luni nu se mai vede pe ecran și nici în itunes), dar ei afirmă că nu se aplică la generațiile mai noi. Cred că avea nevoie de așa ceva, cei de la istyle știu ce să facă. Cred că îi fac un reset global și va merge OK.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…