Unitate DVD exclusivista….. oare?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Din nou ma lovesc de o problema cu MBP-ul meu: acum vreo 2 luni am luat un spindle de DVD-uri Traxdata (merg pana la 16x…. cica).
Din ele cam 15 le-am scris pe MBP. Aseara…. vrand sa scriu o imagine DVD pe unul din ele, bag disc-ul, si dom’ inginer zice ca Invalid Disc: ignore / eject. Am zis OK, disc prost, iau altul, aceeasi buba. Si tot asa vreo 6 discuri pana am ramas fara.

Fratele meu are un Acer, laptop…. am zis ca…ce-ar fi daca. Si bagam bine mersi DVD-urile la el, nu craone de nici o culoare, si scrie bine mersi.

Ce ziceti? O fi luat-o razna unitatea?! trebuie sa aflu cat mai repede intrucat pe 18 mai imi expira garantia…. (si asa se incheie un an de mac), si vreau sa stiu ce trebuie sa fac!

Multumesc

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

alte marci de dvd merg? daca nu, maine mergi la magazin cu el. ia niste blank-uri la tine…mai multe marci…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

pana acum nu a facut probleme (bine…. lasand la o parte o serie de dvd-uri marca….jeg).
Tare mi-e ca o sa il fac cuiva guler daca ajung iar cu el in garantie…. ar fi cam a 4-a oara…. mie unul mi se pare ca sunt extrem de multe probleme cu acest laptop….. si am dat o gramada de bani pe el. Daca expira garantia si apoi o sa am probleme cu el in continuare ce o sa fac?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

crezi ca poate sa-ti raspunda cineva la intrebare? ca vrea cineva sa fie in pielea ta? e nasoala treaba…dar daca se va intampla sa ai pb dupa ce iese din garantie, singura solutie pe care o vad este sa-l vinzi pe componente. sau nu musai pe componente dar specific ca piesa cutare e dusa draq!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

hmmmm ma intreb daca pot sa-l schimb….. adica sa vorbesc cu ei! totusi eu consider ca a avut PREA multe probleme

Semnătură