5 din 6
5
are cineva o invitație pentru Joost?
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

A aparut o noua versiune si invitatiile se pot obtine de aici: https://joost.com/presents/gigaom-newteevee/ Sariti acum cat e cald si obtineti invitatiile isntant.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de la mediafax:

Joost, serviciu TV online înfiinţat de fondatorii Skype Janus Friis şi Niklas Zennstrom, a semnat noi parteneriate cu companii financiare şi cu companiile media americane CBS şi Viacom, parteneriate a căror valoare este de 45 de milioane de dolari, informează MediaGuardian.co.uk.
Astfel, Joost plănuieşte să folosească noile fonduri pentru lansarea de servicii locale şi pentru dezvoltarea de conţinuturi. Companiile financiare cu care Joost a încheiat parteneriate sunt Index Ventures, Sequoia şi Li Ka-Shing Foundation.
Reprezentanţii Joost au anunţat de curând semnarea unor parteneriate de publicitate cu 32 de companii, printre care se numără Coca Cola Company, HP, Intel, Nike (la nivel global), Electronic Arts, Esurance, Garnier Fructis, Kraft, Lionsgate, Microsoft Corp., Motorola Inc., Nestlé Purina PetCare, Procter & Gamble, Procter & Gamble (Hugo Boss Fragrances), Sony Electronics, Inc., Taco Bell Corp., United Airlines, US Army, Visa, şi Wrigley Jr. Company (la nivelul SUA) şi General Motors Europe cu brandurile Opel şi Vauxhall, IBM, L’Oréal Paris, Nokia Nseries, Unilever’s Magnum Ice Creams, Virgin Money, Vodafone şi Warner Bros (la nivel european).
Serviciul oferă posibilitatea selecţiei dintr-un număr de 150 de posturi TV, le oferă clienţilor săi instrumente online cum ar fi mesagerie şi posibilitatea de discuţii instant. În plus, Joost este o platformă sigură pentru proprietarii de conţinuturi, respectând drepturile autorilor şi protejând şi promovând brandurile acestora.
Conform propriei definiţii, Joost este “următoarea generaţie de televiziune pentru telespectatori, proprietari de conţinut şi advertiseri”.

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

daca se poate, cine mai are, sa imi trimita si mie o invitatie :D

.

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Culmea, ca ieri cand lista era deschisa nu a vazut nimeni postul meu. Nu am stiut sa-i pun fusta tongue wink. Acuma sunt intr-un alt birou intr-o alta locatie, in fata unui PC. Cand ajung la Mac, voi trimite invitatii la cine mai vrea. Este bine, pe langa email sa treceti si un nume si un prenume, ca altfel sunt nevoit sa le bag eu din burta in formularul pt trimis invitatii.

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nume: DJ
Prenume: Aetherius

:D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Joost imi spune ca trebuie sa fac upgrade, insa nu imi dau seama cum. Daca dau OK pe respectivul mesaj se inchide pur si simplu.

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

pana acum n-am gasit nimic interesant pe joost. m-am uitat putin la recorduri mondiale. meciuri din nba daca ar fi avut era misto

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mda, slăbuț conținutul. Cred că în final va fi ca la iTunes Store: din cauza drepturilor de autor vor putea vedea lucruri interesante numai cei din SUA sau dintr-o anumită regiune. Restul amărâților ca noi vom avea acces numai la abureli.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

hai k am rezolvat.
m-a ajutat un anonim de pe un forum. promt baiatu raspberry

mie imi place joost. sunt unele canale penale rau de tot.. si o sa fie si mai interesant cand o sa intre cu adevaratat “live” pe piata.. raspberry

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

Se dau invitatii pt. Joost: https://joost.com/presents/gigaom-newteevee/

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Multumesc. Whew. Am fost pe faza

Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Mie imi zice ca Joost.app trebuie sa fie upgradat. Si sa ma duc pe pagina la ei. Cam aiurea.

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Xanthrax - 21 Iunie 2007 05:08 PM

Multumesc. Whew. Am fost pe faza

Ooops. Am crezut doar ca am fost pe faza. Imi zice ca mi-a acceptat invitatia si ca o am pe mail, dar pe mail… nada. Cred ca am fost prea tarziu. Daca are cineva o invitatie rog sa-mi puna si mie pe a.ruicanescu(at)gmail.com. Multumesc.

Revin cu un edit. M-am dus pe situl lor > Joost beta si mi-am dat numele si parola si m-au lasat de acolo. Fa la fel Balaurici. Sper ca-ti mai stii ID-ul si parola.

[ Modificat: 21 Iunie 2007 06:41 PM de Xanthrax ]
 Semnătură 

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Multumesc mult, Xantrax, acum stiu si de faza cu altul apasat la startarea Joost-ului si de delete profile! Iar accountul l-am facut dupa ce a startat applicatia. Sper sa mearga si la altii!

Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

o invitatzie Joost se poate, pls?
pe adresa .

(e pentru un coleg de munca)

Multz’am anticipat!

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

5 din 6