Am sa postez in acest thread cum sta treaba/cat mai e de munca la site.
Eu am cam terminat de taiat de prin fisierul lui Graft, si de vreo 30 de min. scriu la html si css.
O sa il uploadez pe domainul meu, un draft chiar in seara asta (sper ).
[ Modificat: 25 Iunie 2008 03:53 PM de Administrator ]
Eh, e timpul sa ma duc si eu la culcare… nu, n-a fost o pacaleala de 1 aprilie, am reusit sa bag ceva ore in site.
Inainte sa dati cu pietre:
1. E gata 60% (zic eu). Imaginile sunt toate taiate.
2. Mai sunt cativa pixeli diferente ici colo in ce am facut pana acum.
3. Primar am testat pe Firefox si Safari. Chinurile cu IE (5, 6, 7) le voi trece candva sapt viitoare (oops, asta… ca e trecut de 12)
4. Design-ul e fixed-width (cf mock-up-ului lui Graft). Daca doriti sa trecem la fluid layout, dati cu parul *ahem* parerea.
5. “Cauta sub site” e de un albastru altul decat restul liniei (in Safari arata bine). Se va rezolva.
6. Nu sunt diacritice Se va rezolva
7. Da, butonul de spotlight e un pixelutz mai mare decat trebuie.
8. Parca nu am salvat logo-ul exact cum trebuie… ma mai uit la el in cursul saptamanii.
9. Graft, multumesc pentru fonturi, .psd, si posibilitatea de a lucra pe un design f. placut (cel putin pt mine).
10. Ahem, de cod nu m-am ocupat prea mult sa il curat. Cei care vor dori validari xhtml si css pot sa emita cerinte, dar dupa ce il voi fixa pentru IE, nu raspund de actiunile mele
psergiu: ev. sapt viitoare o sa incep sa studiez EE si cum sa va ajut sa il integrati in site. Help will be appreciated
Eh, e timpul sa ma duc si eu la culcare… nu, n-a fost o pacaleala de 1 aprilie, am reusit sa bag ceva ore in site.
Inainte sa dati cu pietre:
1. E gata 60% (zic eu). Imaginile sunt toate taiate.
2. Mai sunt cativa pixeli diferente ici colo in ce am facut pana acum.
3. Primar am testat pe Firefox si Safari. Chinurile cu IE (5, 6, 7) le voi trece candva sapt viitoare (oops, asta… ca e trecut de 12)
4. Design-ul e fixed-width (cf mock-up-ului lui Graft). Daca doriti sa trecem la fluid layout, dati cu parul *ahem* parerea.
5. “Cauta sub site” e de un albastru altul decat restul liniei (in Safari arata bine). Se va rezolva.
6. Nu sunt diacritice Se va rezolva
7. Da, butonul de spotlight e un pixelutz mai mare decat trebuie.
8. Parca nu am salvat logo-ul exact cum trebuie… ma mai uit la el in cursul saptamanii.
9. Graft, multumesc pentru fonturi, .psd, si posibilitatea de a lucra pe un design f. placut (cel putin pt mine).
Graft & Knock-out ...
Este superb dar mai am niște mici observatii
1) In loc de powermac-ul ăla poate puneti altceva ... propun o imagine “compusa” cu un classic, un iMac G3, un iMac G4 & un iMac G5
2) Prin toate “colțurile” mai apar bucăți din logo-ul necăștigător al lui Graft ... Graft - poți să pui acolo “bucăti” din logo-ul actual ? Partea de sus a mărului cu codița.
3) Link-ul de acasă nu există
4) Un miiic tricolor sub logo ? (așa cum e sub site-ul actual) Sau să punem măcar undeva un tricolor să se simtă bine și simțământele noastre naționale
Arata foarte bine. Singurul lucru care nu imi place este logo-ul. Logo-ul lui Graft se potrivea muuult mai bine cu layout-ul asta. Spor la lucru in continuare.
Multumesc de incurajari, sper sa ajung acasa curand si sa termin prima varianta de design (cel putin feature complete).
Dupa aceea o sa ma gandesc unde sa tinem o lista de request-uri extra si sa fac modificarile.
Abia dupa aceea (sorry) ma voi razboi cu IE si cross-compatibilitate.
In scopul asta, rog adminii sa imi dea (daca se poate din EE) o lista cu browserele din logurile macuser.ro, sa vedem pentru cate browsere merita optimizat.
Dupa ce FF, Safari si IE vor arata bine, daca exista destule requesturi si vom avea timp, voi incepe sa lucrez la mai multe versiuni de CSS care sa degradeze frumos site-ul pentru browsere vechi.
Tot in scopul asta rog cei care au masini mai vechi (un request al lui psergiu, de altfel) sa testeze pagina dupa ce va fi feature complete, si sa imi zica daca transparenta le arunca in aer procesoarele (sunt f. multe png-uri in design).
Steji, jonnyblue, .ral:cr, am vazut povestea cu linkurile in Safari, dar la 1:15 n-am mai avut putere sa reactionez
Arata foarte bine. Singurul lucru care nu imi place este logo-ul. Logo-ul lui Graft se potrivea muuult mai bine cu layout-ul asta. Spor la lucru in continuare.
Ghinion, va trebui să arate foarte bine și cu logo-ul care a câștigat concursul.