La mine mere serciu şi pe Leopard şi pe Windoz. Se întâmplă fenomene ciudate dacă e random…
ex. căutat Maiden, găsit în forumu’ cu muzica ascultată de utilizatorii de Mac.
Hihi, cred că s-a făcut un downgrade la altă versiune de EE (din septembrie s-a ajuns în iulie)
Cred ca ati vazut deja. Eroi ai muncii forumiste au petrecut ziua upgradand serverul, temele, prima pagina (cu functionalitate), galeria, alte tweakuri. Knockout strikes back! Ii urez bine a revenit si rog macuserii Clujeni sa-l cinsteasca cu o bere/doua. Eu o sa am grija de Sergiu.
Stiristii sa treaca la postat stiri!, cu atentie, merge si rezumat si stire intreaga si linkuri si imagini cum trebuie!
Pozarii sa urce fotografiile in galerie!
Cine mai are chef si timp poate sa completeze in wiki.
Cred ca ati vazut deja. Eroi ai muncii forumiste au petrecut ziua upgradand serverul, temele, prima pagina (cu functionalitate), galeria, alte tweakuri. Knockout strikes back! Ii urez bine a revenit si rog macuserii Clujeni sa-l cinsteasca cu o bere/doua. Eu o sa am grija de Sergiu.
Stiristii sa treaca la postat stiri!, cu atentie, merge si rezumat si stire intreaga si linkuri si imagini cum trebuie!
Pozarii sa urce fotografiile in galerie!
Cine mai are chef si timp poate sa completeze in wiki.
Hai ca a fost o zi frumoasa.
Apropos .. vreau sa fac unul-doua tutoriale hardware in Minitehnicus ... placi video de PC devin placi de MAC si etc ... e pentru cei care dispun de mai putiini verzishori ... se poate?
Am si cateva observatii cu privire la “look-ul” primei pagini ... see pics
In poza 1: search-ul a cam explodat ... si textul de langa poza cu Leopardul urca putin cam sus si este inestetic.
Poza 2: am subliniat cu verde (OK) si cu rosu (Wrong) asezarea TITLULUI fiecarui articol fata de DATA articolului. Nu stiu cum e corect insa in modul asta nu arata bine.
[ Modificat: 02 Aprilie 2008 03:40 AM de Di3Hard ]