So:
Avem noul design pe home-page! Yay! A trecut ceva vreme.
Este pus si pe wiki.
Dupa cum zice si news-ul de pe home page, pentru un sneak preview a cum arata forumul cu (parte din) noul layout, de la prima pagina a forumului, select box-ul din josul paginii, alegeti macuser07. Eu mi l-am setat ca default.
Daca se poate si aveti inclinatia, eu v-as ruga sa ma ajutati si sa folositi layout-ul macuser07, si astfel sa il testati si sa imi spuneti daca intalniti buguri. Known bug: headerul in safari nu se continua cu culoarea care trebuie (merge in FF).
Ce mai e de facut?
Gallery, About, si restul elementelor grafice ale forumului.
Multumim pentru rabdare si speram sa va placa. Am invatat destul de multe despre EE, iar daca vom vrea sa schimbam design-ul, data viitoare va fi mult mai usor. Sper ca pana atunci sa mai repare si cei de la EE cateva din bug-urile semnalate.
Pana la restul saptamanii incerc sa termin ce am spus mai sus ca mai e de facut.
Toate cele bune.
PS: Tudor, tot respectul pentru chinurile prin care cu siguranta ca ai trecut si tu mai demult, cand ai schimbat layout-ul.
Stiu ca se lucreaza la asta, dar prima problema sacaitoare care-ti sare in ochi ramane campul de cautare. Acum am avut ocazia sa-l vad si in Firefox si tot nu arata bine. In Safari apare decalat, in Firefox, caseta de text apare mai larga decat imaginea. Cred ca in ultimul caz, as renunta la forma cu capete rotunjite si as lasa doar caseta de text. Stiu ca este usor de vorbit, din pacate nu ma pricep la webdesign ca as fi pus bucuros umarul.
Ooops, in timpul in care scriam asta vad ca deja s-a renuntat la forma rotunjita. Am transmis-o telepatic. lol.
Cattus: in ce sectiune/ care parte a ecranului?
(presupun ca in wiki, dar as vrea sa ma asigur)
Sugestiile, ca intotdeauna, sunt f. binevenite.
Astea, din anexă, la fel și în wiki, mi se par puchinoase și de aceeași dimensiune cu textul de mai jos, nu ar trebui corp mai mare? Și parcă nu albe, poate gălbui poate, mai bine, precum butoanele Apple, oranj sau roșcate… Nu am idei fixe, dar parcă așa ceva ar merge…
[ Modificat: 22 Mai 2007 06:04 PM de Cattus Thraex ]
imi cer scuzedar tre sa commentez….am intrat de pe un pc pe forum si arata jalnic. nimic nu e la locul lui. butoane , search filed ..nimic nu e ok. vreau sa stiu si eu cine a codat asta ? poate ar trebuii testat tot mai intai ...si dupa aia implementat..asa e tare confuza treaba. Cred sincer ca ar trebuii scos pana nu le facem ca lumea ...aici suntem mai multi care stim XHTML si am putae sa facem ca sa functioneze…in fine ideea e ca nu e nimic cum era in design..( ma refer la alinieri rotunjiri etc ) dac aveti nevoie de ajutor tipati !!
Uau!!!!
Eu intru in pagina de start inca de cand spunea Tudor ca va schimba designul. Azi, in sfarsit, am vazut o pagina de start asa cum trebuie! Multe multumiri, knockout! Pe bune, imi creste inima cand vad ca, incetul cu incetul, treaba se pune pe roate (logo, Wiki, editul de 15 minute, design sit). Si toate astea, facute doar voluntar (semn ca se duce dracu’ comunismul din noi)! As putea filosofa mult pe tema asta, dar nu e locul. In vorbe putine: multumim frumos!
Acum, sa carcotesc si eu, ca mi-s roman… :
- partea de sus, cum spune si Cattus, pare cam inghesuita.
- breadcrumburile nu se vad bine, se cam topesc in background.
Deocamdata atat, sunt inca impresionat de cum arata
szasz: de multe saptamani exista postata rugamintea/invitatia de a da un ajutor. S-a dat adresa de unde se poate lua Expression Engine, documentatia etc. Ca doar nu s-a facut peste noapte, ar fi fost timp pentru cei doritori sa dea o mana de ajutor.
Ah, inca ceva: se poate pune cumva in partea de sus, stanga, o zona care sa duca la pagina de inceput a Forumului? Cum era inainte, ca e util sa nu bâjbâi cu șoarecu’ dupa “Forum Home”.