imi cer scuzedar tre sa commentez….am intrat de pe un pc pe forum si arata jalnic. nimic nu e la locul lui. butoane , search filed ..nimic nu e ok. vreau sa stiu si eu cine a codat asta ? poate ar trebuii testat tot mai intai ...si dupa aia implementat..asa e tare confuza treaba. Cred sincer ca ar trebuii scos pana nu le facem ca lumea ...aici suntem mai multi care stim XHTML si am putae sa facem ca sa functioneze…in fine ideea e ca nu e nimic cum era in design..( ma refer la alinieri rotunjiri etc ) dac aveti nevoie de ajutor tipati !!
Tchuss
Pai se putea? of of… daca ai fi citit aici unde am spus ca IE este pe ultimul plan, poate nu ai mai fi reprosat asa rapid.
Daca doresti sa testam tot-tot-tot, poate la anul avem un layout nou. Dar am hotarat sa punem design-ul in bucati, pentru ca de rafinat se poate rafina oricand.
Daca te pricepi atat de bine la XHTML (in fine, problema e de css la ce zici tu), de ce nu ai raspuns la intrebarile de aici ?
Iar daca nu e nimic ca in design, hai sa jucam un “vezi diferentele?” intre pozele mai jos atasate. “Țipă” cand le gasesti…
Ma simt cam prost sa-ti mai zic sugestii, dupa ce te-ai chinuit de unul singur atata, dar am impresia ca nu te superi : nu putem scapa de movuliul asta al forumului? Imi place mult albastrul ala adanc de pe banda de sus (cea cu Log-out, Profil etc.).
Cand te saturi de noi si de fițele noastre, sa spui!
nevrozele, ia-o usurel, ai grija ce bei. Si zi mersi ca ai facut piatra acum, la tinerete, ca te refaci mult mai usor (consolari d-astea ieftine…).
Pai se putea? of of… daca ai fi citit aici unde am spus ca IE este pe ultimul plan, poate nu ai mai fi reprosat asa rapid.
Daca doresti sa testam tot-tot-tot, poate la anul avem un layout nou. Dar am hotarat sa punem design-ul in bucati, pentru ca de rafinat se poate rafina oricand.
Daca te pricepi atat de bine la XHTML (in fine, problema e de css la ce zici tu), de ce nu ai raspuns la intrebarile de aici ?
Iar daca nu e nimic ca in design, hai sa jucam un “vezi diferentele?” intre pozele mai jos atasate. “Țipă” cand le gasesti…
Cum zici tu…eu cred totusi ca trebuia testat inclusiv pt IE, deoarece 70% din utilizatori (pc) asta folosesc, si de obicei inainte sa iti cumperi un mac mai intai cauti si tu un forum si vezi ce se scrie nu ? Cauta un pc si vezi cum apare in IE. si comentariile mele erau pt IE nu pentru Firefox. Ca firefox e destept, si stie multe.
Nu am vrut sa te enervez csau sa fiu carcotas, numai vroiam sa atrag atentia celor care fac treaba.
@ Xanthrax -mmmm nu chiar, ala e un skin/theme pentru Wordpress. L-am incercat si eu pe site-ul meu, si merge bine si pe IE (6.;0, Xp SP2). Screenshot-ul tau cred ca e de la aceeasi tema dar… modificata!
Promiteam niste mici corecturi la design, nu am reusit sa ma tin de cuvant ( e greu cu timpul liber ). Sper sa le fac cat mai curand.
De asemenea sper sa desenez si paginile de wiki si galerie ( dupa modelul homepage-ului, cu adaugirile de rigoare ).
Nu ma pricep absolut deloc la coding, insa cateva “guri rele” mi-au soptit ca implementarea designului propus de mine se putea face mult mai bine decat atat. Poate ca au dreptate, insa pe de alta parte ce se vede acum pe site este produsul unui singur om, daca ar fi ajutat mai multi la implementare probabil ca ar fi mers mai repede si mai bine.
Eu sunt aproximativ multumit de cum arata, stiu ca se poate si mai bine de atat ( recunosc ca nu am colaborat deloc cu knockout, shame on me, sfaturi und stuff din partea mea nu ar fi stricat ).
PS: nu am vazut inca nici un IBL in footer catre mine ( hint: graftpunctro )
Imediat cum ma prind cum se insereaza un link in EE bag si textul in Sectiunea Despre.
Design-ul va deveni proprietatea Macuser.ro iar creatorul său va fi creditat (cu numele și link către un site propriu) pe toată durata folosirii acestui design și va avea dreptul să îl prezinte în protofoliul propriu.
In rest, implementarea e in lucru, bine, rau, fiecare cu opinia sa.