By popular request, siiii totusi sa nu ne facem de rusine pentru cei care inca (sunt fortati) folosesc IE6, am adaguat “cateva” hack-uri si fix-uri.
Mai sunt 2 probleme de rezolvat:
- sectiunile in care sunt png-uri (filter-ul de IE blocheaza linkurile si textul). Am solutia, dar imi va lua putin mai multa vreme si nu pot acum (nici nu am imaginile aici).
- linkurile de la “Citeste tot” si “Arata” de la forum sunt un pic unde nu ar trebui.
Am pus header si la about (long overdue).
Graft, ma bucur ca ai reusit sa iti faci ceva timp si ca vei face niste template-uri pentru sectiunile de gallery/forum/wiki.
Ti-am pus link-ul in sectiunea about. Daca mai vrei sa inserezi un text, atceva, sa imi zici.
Cat despre gurile rele: mai multi pe thread-ul asta au ajutat cu screenshot-uri si bug-reports.
Insa, nu am vazut pe UNUL care sa zica “Uite, m-am uitat in css-ul tau si am gasit ca fix-ul la span-ul asta este etc. Ti-am trimis pe mail sursa modificata.” Asa ca gurile rele, va rog, adresati-va direct mie. Suport orice fel de critica, sugestii, nu zic ca nu raspund in acelasi ton de multe ori, dar fiti siguri ca raspund.
Dupa cum am mai zis, cu implementarea mergem conform planului (acum s-a ajuns si la IE) si vor mai urma fix-uri ici colo.
Imi pare si mie rau ca dureaza asa de mult, mi-ar fi placut sa fi terminat si sa fie totul perfect intr-o saptamana. Dar sunt cateodata saptamani in care nu am timp nici sa vad ce s-a scris pe forum, darmite sa scriu cod. Multumesc celor care au apreciat si au avut rabdare. Eu voi continua sa lucrez pana e “gata” sau vine altul mai tanar, mai bun si cu mai mult timp.
Nu va sfiiti! Nu tin cu dintii de codul scris aici
Gata cu vaicarelile din partea mea…
altero: da, si eu am vrut sa scap de movuliu, dar uite acum ca a revenit Graft o sa il las pe el sa aleaga o culoare…
PS: pentru cei care nu au IE, asa arata site-ul acum.