6 din 11
6
Progress design nou
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

By popular request, siiii totusi sa nu ne facem de rusine pentru cei care inca (sunt fortati) folosesc IE6, am adaguat “cateva” hack-uri si fix-uri.
Mai sunt 2 probleme de rezolvat:
- sectiunile in care sunt png-uri (filter-ul de IE blocheaza linkurile si textul). Am solutia, dar imi va lua putin mai multa vreme si nu pot acum (nici nu am imaginile aici).
- linkurile de la “Citeste tot” si “Arata” de la forum sunt un pic unde nu ar trebui.

Am pus header si la about (long overdue).

Graft, ma bucur ca ai reusit sa iti faci ceva timp si ca vei face niste template-uri pentru sectiunile de gallery/forum/wiki.
Ti-am pus link-ul in sectiunea about. Daca mai vrei sa inserezi un text, atceva, sa imi zici.
Cat despre gurile rele: mai multi pe thread-ul asta au ajutat cu screenshot-uri si bug-reports.

Insa, nu am vazut pe UNUL care sa zica “Uite, m-am uitat in css-ul tau si am gasit ca fix-ul la span-ul asta este etc. Ti-am trimis pe mail sursa modificata.”  Asa ca gurile rele, va rog, adresati-va direct mie. Suport orice fel de critica, sugestii, nu zic ca nu raspund in acelasi ton de multe ori, dar fiti siguri ca raspund.
Dupa cum am mai zis, cu implementarea mergem conform planului (acum s-a ajuns si la IE) si vor mai urma fix-uri ici colo.

Imi pare si mie rau ca dureaza asa de mult, mi-ar fi placut sa fi terminat si sa fie totul perfect intr-o saptamana. Dar sunt cateodata saptamani in care nu am timp nici sa vad ce s-a scris pe forum, darmite sa scriu cod. Multumesc celor care au apreciat si au avut rabdare. Eu voi continua sa lucrez pana e “gata” sau vine altul mai tanar, mai bun si cu mai mult timp.
Nu va sfiiti! Nu tin cu dintii de codul scris aici smile

Gata cu vaicarelile din partea mea…

altero: da, si eu am vrut sa scap de movuliu, dar uite acum ca a revenit Graft smile o sa il las pe el sa aleaga o culoare…

PS: pentru cei care nu au IE, asa arata site-ul acum.

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRank
Moderator

Pana sa dati cu reply-ul, nu am putut modifica theme-ul de forum “macuser” sa incorporeze fix-urile de png, pentru ca template-urile nu sunt disponibile remote.
Asa ca pe forum, folositi IE + tema macuser07 at your own risk…

In alta ordine de idei. Eu m-am bucurat ca am reusit sa fixez linkul de “View new posts” sa faca ce trebuie, dar parca l-as duce un pic mai departe.
Sper sa nu deranjez pe cei de la vanzari smile insa eu ma gandesc sa fac un “View new posts” care sa arata posturile noi, dar fara cele de la vanzari (care sunt f. multe si eu nu le citesc niciodata).

Solutiile ar fi:
- doua butoane - view all new posts, view new posts (fara vanzari)
- un control panel in care sa selectezi care din sectiuni sa fie incluse in “view new posts”. Aceasta solutie ar fi mai eleganta, dar presupun (presupun!) ca mi-ar lua destul de multa vreme sa o implementez.

Mai sunt alti doritori pentru un asemenea feature? Daca nu, o las pe mai incolo.

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

de la vanzari de ce nu ai face? e mai greu? nush cum arata pagina aia, n-o folosesc nicaieri da ma gandesc ca trebuie sa fie despartite posturile noi pe sectiuni, nu la gramada.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Moderator

Hm, poate nu am fost f. clar.
Eu vreau un link : View new posts - arata toate posturile noi, mai putin cele de la vanzari.
Si alt link: View all new posts - arata toate posturile noi, inclusiv cele de la vanzari.
Alti doritori?

.ral:cr: de ce pagina zici tu?

Edit: am uitat sa mentionez inca un feature ce il doresc: pe pagina care arata search-ul de new posts, sa pun linkul de “mark all posts as read” care e pe home page.

[ Modificat: 31 Mai 2007 06:07 PM de knockout ]

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
knockout - 31 Mai 2007 06:04 PM

Hm, poate nu am fost f. clar.
Eu vreau un link : View new posts - arata toate posturile noi, mai putin cele de la vanzari.
Si alt link: View all new posts - arata toate posturile noi, inclusiv cele de la vanzari.
Alti doritori?

.ral:cr: de ce pagina zici tu?

subscriu, daca intrebati. Nu este un request din partea mea (mai ales ca am promis ca fac design si nu m-am tinut de cuvant). Oricum, tot raul spre bine. Nu cred ca ajungeam sa-l fac asa dragutz. Brava baietzi!

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ziceam de pagina cu view new posts de la forumuri mai avansate care au deja optiunea.
si ma intrebam dopaia de ce sa nu-ti arate la tot forumul dar nu la gramada, ci puse pe sectiuni. adica sa aibe aceeasi structura ca si prima pagina, iar la fiecare sectiune listate posturile noi.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Probabil că trebuia să fac un topic nou, dar…

Navigând azi prn toate bookmark-urile în scopul de a le pune orecum în ordine, am dat și peste un articol de-al lui Tudor (care acum nu mai este disponibil aici.

Am zis ca ar merge si asta sau asta sau.. asta. (uitați-vă la adresă!)

Nu știu dacă e gandac sau nu, am zis doar să vă semnalez.

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

E un bug? Sau ce e cu link-urile alea? Că eu n-am scris nici un articol numit “Ana are mere”...  LOL

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 26.07.06

Da, nimeni n-a scris.. dar eu inca mai astept..  smile

Semnătură 

Ana are .

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://www.macuser.ro/index.php/bla_bla_nu_exista

arata pagina principala.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Mda, articolul lui Tudor care nu mai e ... era acia: http://www.macuser.ro/index.php/tips/articol/shortcut_uri_de_tastatura_in_os_x/

Si era chiar folositor!  wink

Nevertheless…

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRank
Moderator

Test orijinal

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

knockout, vezi ca in tema shares exista un camp de search care este rotund si se vede bine in safari. Poate te poti inspira in cod pentru prima pagina/forum.

P.S. Prin bunavointa si geniul orb al lui knockout, forumului i-au revenit EDIT-ul doar de 15 minute si View new posts… functional.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Câmpul ăla de search îl “rotunjește” Safari automat, plus că are și alte extra-opțiuni, vizibile numai în Safari. Trebuie doar să-i pui <input type=“search” ....> iar restul opțiunilor le găsești pe net pe undeva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05
huk - 12 Iunie 2007 05:13 AM

P.S. Prin bunavointa si geniul orb al lui knockout, forumului i-au revenit EDIT-ul doar de 15 minute si View new posts… functional.

Cum ajung in Cluj knockout are :bere: sau :cafea:!

Semnătură 

6 din 11
6