care emulator lucreaza pe OS 9?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

am citit intr-un site in engleza dar nu sunt sigur ca am inteles corect, deoarece englezul mau este foarte discutabil.
Sau Virtual PC sau Guest PC sau amindoua lucreaza cu Mac OS 9.2.2 .
E adevarat? Si care?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
roberto - 02 Aprilie 2007 05:49 PM

am citit intr-un site in engleza dar nu sunt sigur ca am inteles corect, deoarece englezul mau este foarte discutabil.
E adevarat? Si care?

Virtual PC numai, cred că pînă la 5 inclusiv (am uitat, sînt ani buni de atunci).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Cattus Thraex - 02 Aprilie 2007 10:00 PM
roberto - 02 Aprilie 2007 05:49 PM

E adevarat? Si care?

Virtual PC numai, cred că pînă la 5 inclusiv (am uitat, sînt ani buni de atunci).

si de cerut asa versiune e clar ca nu sa puote, asa?

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Roberto, ce calculator ai de te chinuiesti inca pe sistemul 9.22? Poate ca, cine stie, te putem ajuta sa-ti rezolvi problemele mai repede!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
iaru - 03 Aprilie 2007 01:13 AM

Roberto, ce calculator ai de te chinuiesti inca pe sistemul 9.22? Poate ca, cine stie, te putem ajuta sa-ti rezolvi problemele mai repede!

uite mai jos, G3 (unul), cu panther merge foarte incet, dar cu configuratie care o are pentru Mac OS 9 merge de minumi…
Numai ca pe G4 o sa i pun Guest PC, dar la G3 s-ar putea cu virtual, eu stiu…
Dar nu ma chinuiesc, el merge foarte rapid cu OS 9.2.2, este a lui…

Semnătură