nu prea ai raspuns. stiu povestea cu fax-ul dar de ce vrei tu un linux? de ce vrei tu un linux care sa se pupe cu ppc si sa stie sa trimita faxuri? nu poti sa trimiti fax-urile din osx? sau sa instalezi un banal linux pe un pc la fel de banal?!
nu prea ai raspuns. stiu povestea cu fax-ul dar de ce vrei tu un linux? de ce vrei tu un linux care sa se pupe cu ppc si sa stie sa trimita faxuri? nu poti sa trimiti fax-urile din osx? sau sa instalezi un banal linux pe un pc la fel de banal?!
de fapt si asa e drept, dar mai bine da cai ai totul intr-un OS…sau nu?
La distributii PPC, printre altele, lipseste si skype!!!
Skype e cu totul altă mâncare de peşte. Nu e open source, drept urmare, dacă the mother ship decide că nu va fi compilat (şi) pentru PPC, nu va fi. Programatorii care sunt în stare să scrie cod portabil sunt destul de scumpi .
La distributii PPC, printre altele, lipseste si skype!!!
Skype e cu totul altă mâncare de peşte. Nu e open source, drept urmare, dacă the mother ship decide că nu va fi compilat (şi) pentru PPC, nu va fi. Programatorii care sunt în stare să scrie cod portabil sunt destul de scumpi .
If you are using PPPoE to connect to the Internet or you are using a dial-up modem, you will need the following options in the kernel:
De suportul pentru fax nu ştiu să-ți spun nimica, însă din ceea ce cunosc, e puțin probabil să fie acolo.
Despre suportul pentru fax eu stiu ca linux o are…asa ca suntem pe calul…
repet intrebartea: osx nu stie dialup+fax?
am inteles ca mesajul tau este: ce naiba cauti pe dracu? stai la OS X…asta e da? de fapt mi sa pare ca ai dreptate…cine a zis ca sistemul trebuie sa fie ultimul…eu inca in ziua de azi folosesc cu satisfactie si OS 9.2.2…asa ca tigrul i-mi place la nebunie si o sa-l folosesc cu satisfactie inca pe mult timp!!!
E leopardul ca nu prea l-inteleg…mah…De aceea vrau sa ma pregatesc si sa ma uit si la linux. Puote fie ca peste citeva timp o sa fie necesar de trecut la un sistema mai nou: dar vrau sa am de ales pentru ca sa nu fiu nevoit sa accept cu forta un sistema de tip leopardul care nu-l simt. Sisteme linux la PC am incercato cind am fost recent in Italia…si i-mi plac mai mult de cit leopardul, dar mai putin de cit tigrul…
[ Modificat: 21 Ianuarie 2008 03:41 AM de roberto ]
Hai măi robertino, afirmația „îmi place tiger mai mult decît leopardu” e, scuze, aiurea - păi aici nu e vorba numai de plăcut și chiar nu pricep ce ar fi mai neplăcut la leopard. Dacă ai vorbi de compatibilitatea unor aplicații/drivere aș înțelege, dacă ai vorbi de emulare „clasic”, care Leo nu mai face, tot aș înțelege, dar la capitolul estetică? Ce are leopardu mai urît decît tigru? Și dacă ai zice că ai un mac mai vechiuț, pe care tigru se mișcă mai bine, tot aș înțelege.
Hai măi robertino, afirmația „îmi place tiger mai mult decît leopardu” e, scuze, aiurea - păi aici nu e vorba numai de plăcut și chiar nu pricep ce ar fi mai neplăcut la leopard. Dacă ai vorbi de compatibilitatea unor aplicații/drivere aș înțelege, dacă ai vorbi de emulare „clasic”, care Leo nu mai face, tot aș înțelege, dar la capitolul estetică? Ce are leopardu mai urît decît tigru? Și dacă ai zice că ai un mac mai vechiuț, pe care tigru se mișcă mai bine, tot aș înțelege.
pai da, ce ai zis tu (classic, compatibilitate, merge (leopardul) mai rau la PPC) m-au permis sa scuot concluziile. “Placut” am folosit la general si nu tocmai la estetica deoarece nu am dorit sa ma prelungesc intro o sectie care are tema diferita. La estetica reprosez faptul ca nu sa mai puote, tinend apasat butonul de la mouse pe o mapa anumita care sa afla pe dock, de analizat in “introspectie” ca inainte. Asta, din punct de invedere estetic-practic este un lucru care foarte tare i-mi lipseste. Apoi classic…; acolo este si o motivatie practica (in afara celor de afectiune): aplicatia “pagesucker”, ca pentru mine este cel mai bun descarcator de situri (pentru consultatie offline) la moment, e foarte nestabil lucrind in Tiger dar in classic practic nu crasheaza nici o data. Este o aplicatie care o folosesc mult, si sub leopardul nu existe o alternativa corespunzatore, mai ales ca classic nu mai e…
pai da, ce ai zis tu (classic, compatibilitate, merge (leopardul) mai rau la PPC) m-au permis sa scuot concluziile. “Placut” am folosit la general si nu tocmai la estetica deoarece nu am dorit sa ma prelungesc intro o sectie care are tema diferita. La estetica reprosez faptul ca nu sa mai puote, tinend apasat butonul de la mouse pe o mapa anumita care sa afla pe dock, de analizat in “introspectie” ca inainte. Asta, din punct de invedere estetic-practic este un lucru care foarte tare i-mi lipseste. Apoi classic…; acolo este si o motivatie practica (in afara celor de afectiune): aplicatia “pagesucker”, ca pentru mine este cel mai bun descarcator de situri (pentru consultatie offline) la moment, e foarte nestabil lucrind in Tiger dar in classic practic nu crasheaza nici o data. Este o aplicatie care o folosesc mult, si sub leopardul nu existe o alternativa corespunzatore, mai ales ca classic nu mai e…
Bun, aici dai argumente valide: anumite aplicații de care ai nevoie nu merg / merg prost în Leo. De acord.
P.S. Te-au inspirat prost agramații români. Nu se scrie NICIODATĂ „î-mi”, ci numai ÎMI! Acuma nu că aș fi răutăcios, nu ar fi rău să iei un mic manual de română, cu italiana nativă l-ai termina în cîteva săptămîni.
da domne un exemplu corect, nu mai tot vorbi abstract. ce anume nu se vede?
uite pur si simplu cele alte aplicatii nu reproduc in mod absolut original situl care o copiezi. Multe ori lipsesc imaginii sau butoane sau altceva. Sublinez inca o data ca vorbesc dezpre vizionare absolut OFFLINE.