3 din 3
3
chiar este adevarat?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

de ce faci asta?
vizionarea o faci sa stii ce vezi…
offline lucrezi daca ai muuuuuuuuuuuuuult de lucru si nu-ti poti permite sa stai pe net
dar atunci ceri de la Client sursele pe care trebuie sa le modifici, pentru a putea lucra la niste standarde de calitate

tu, defapt, ce vrei sa faci?
daca vrei doar sa consulti niste site-uri fara sa ai conexiune la net, exista alte solutii…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

offline lucrezi daca ai muuuuuuuuuuuuuult de lucru si nu-ti poti permite sa stai pe net

cam asa este, si in plus la mine a casa sa taxeaza la trafic.Secretarele in genere da ca seful nu e pe loc foloseste computeri pentru chaturile, dar ale mele o folsesc pentru a incarca situri pentru “a casa”. Ca sa nu platesc “zappul moldovenesc” pur si simplu si de giaba.

daca vrei doar sa consulti niste site-uri fara sa ai conexiune la net, exista alte solutii…

ascult atent…foarte atent…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pdf roberto…
pdf
nu ai nevoie de surse doar daca ai nevoie sa privesti un site…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06
dacuBurebista - 23 Ianuarie 2008 05:38 AM

pdf roberto…
pdf
nu ai nevoie de surse doar daca ai nevoie sa privesti un site…

asta se puote folosi pentru o pagina, cind i mi trebuie sa consult un sit foarte complicat ca (depilde) http://www.mae.it (80 Mb circa), nu puot imprima fiecare pagina cu pdf, si chiar daca existe o aplicatie care face acest lucru (si da ca existe mentionati aplicatie aceasta v.r. wink ) structura de linkuri nu sa pastreaza, si e greu de rasfoit materialul. Eu va multumesc mult pentru atentie acordata problemelor mele, dar ma tem ca treaba cu pdf nu e sulutie potrivita pentru mine… smile

[ Modificat: 23 Ianuarie 2008 07:22 AM de roberto ]
 Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

3 din 3
3