SOFT FREE PENTRU DATA RECOVERY
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Vreau si eu un soft gratuit pentru recuperare de date. Stiu ca nu exista… dar pooate am noroc… pls… sunt disperat… mi-am pierdut toate proiectele !

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cum ai reusit? Ti-a crapat discul sau ce s-a intamplat?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

am reinstalat sistemul, si copiasem folderul USERS pe partitia 2.
cand am terminat de instalat si a aparut fereastra aia cu ENTER YOUR NAME si TRANSFER SETTINGS FROM OTHER MACS… mi-a gasit folderul USERS.. si i-am dat sa transfere setarile… totul a fost ok. a tranferat tot.. insa acum am 2 partitii la fel. dupa una bootez ... si cealalta.. e de flori d mar. Deci mia rescris partitia 2 cu un mirror al sistemului.

Am instalat Data Rescue II ala… si nu pot sa dau recover… ci doar SCAN… nu a gasit mare lucru..

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai putea sa incerci FileSalvage:
http://www.subrosasoft.com/OSXSoftware/index.php?main_page=product_info&products_id=1

Din pacate optiunile de file recovery pe Mac sunt putine si nu prea au sanse de reusita.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu inteleg, de ce ar fi vrut sistemul sa-ti schimbe ceva la partitia 2? Banuiesc ca partitia 1 este cea de boot, nu?

Semnătură 

⌘-N