nu prea are cum!!! toate celelalte merg perfect iar illcs2 se ineaca ?
mai plauzibil ar fi ca cs2-ul sa fie incompatibil cu timpul
prezent al tehnologiei it… in fine, bine macar ca odata cu cs3 adobe
se revanseaza…
1. If you have the previous PS CS3 beta, launch the installer again (yes, the installer of PS CS3 beta), and select Uninstall. Make sure that the “Delete all my preferences” checkbox is checked and proceed (If you have CS2 installed, do the same for it).
2. Remove all traces of CS2 and previous CS3 beta deleting the following directories:
Eu am sters manual Toate aplicatiile CS2… fara sa sterg prefs-urile (mi-era lene.. pentru ca Adobe le baga peste tot), apoi am dezinstalat PS CS3 beta cu uninstallerul “din dotare” si am instalat Adobe CS3 Design premium fara nici o problema.
Ori ai probleme cu DMG… ori e vreun conflict de software pe undeva… preferinte.. cache-uri.. ceva
Se mai intampla uneori ca un dmg sa dea eroare la checksum, dar totusi sa mearga perfect la instalare. Tot ce trebuie facut e sa dai skip la verificare sau sa-i spui Finderului sa nu mai verifice…
da, intr-adevar DMG-ul da eroare la checksum. Tocmai asta cred ca e problema. din cauza acelei erori sa nu instaleze Illustrator-ul. Adica ii dau skip, dar nu vrea sub nici o forma sa instaleze Illustrator-ul. Mentionez ca am mai dar unui prieten imaginea, el avand un MBP C2D, si are aceeasi problema: Nu se instaleaza Illustrator-ul. Deci e DMG-ul Busit
Fratilor! De ce ati sters CS2? Nu e nevoie! Merg bine impreuna! Acum ce-o sa faceti fara pletora de pluginsuri? Daca aveti G4 sau G5, veti avea o suita mai lenta! Si Photoshopul, si Acrobatul! Ca sa instalati bine suita CS3 trebuie DOAR sa folositi installerul de CS3 Beta si SA DEZINSTALATI!
pai, unii din noi avem Intel-uri. E incomparabila viteza CS3-ului pe Intel fata de CS2. Si am auzit (citit) ca nici pe G5 nu e rea deloc!
O chestie curioasa. Nu aveam instalat Opera. Am instalat CS3, am Opera. Poate cineva sa-mi confirme treaba asta? Adica vrand sa editez un fisier, am dat un click drept si HOPAAAA Open with….. Opera 9.20 sau Opera 9.10. OMFG!!!!! eu NU am instalat Opera.