eu am observat alta problema:
toate aplicatiile suitei CS pot rula daca sunt instalate pe un alt hard decit cel cu sistem, mai putin photoshop…
ce e bun - dupa ce muti folderul unei aplicatii in alta locatie, la prima lansare se ruleaza un repair
Intrebare intrebatoare :
De ce pe mac am lag in Photoshop iar pe PC nu ??? (imac core2duo, Cs3, Pentium 4, Cs2)...
Cum fac: document 20/20cm, 300dpi… Iau un brush(standard brush, size-pressure, opacity-pressure) si cu tableat incep sa desenez
-> pe mac se misca mai greu si trebuie sa astept “putin” ca miscarea pe care am facut-o pe tableta sa se transfere si pe ecran (o senzatie de “in reluare”),
in schimb pe PC, totul pare ca ar fi in timp real. Mult mai fluid!
ai instalat driverele de mac pentru tableta?
In celelalte operatii, cum se misca? fa un test cu timing! Care pe care? Fa testul cu “calul”!
Daca e mai bine pe mac, atunci driverul de tableta e nasol. Cauta-i un update pe net!
Uf! Driverele le-am luat de pe siteul wacom, dar, ca intotdeauna, exista sansa de a le fi incurcat -> verific mai tarziu!
Rulez ce test vreti voi, numai sa-mi spuneti care. Iar rezultatele cred ca trebuie comparate cu cele obtinute tot pe un imac, configuratie asemanatoare….
Testul cu “calul” ???