VIRUS DE iPOD !!! Nenorocire !!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

NENOROCIRE CE NE FACEM ??!??!?!?!

https://www.net-security.org/secworld.php?id=4972

A apărut un virus pentru iPod-urile ce rulează Linux-ul de iPod pe care trebuie să îl transferi cu forța pe iPod și să îl lansezi de mână și OH NU infectează alte fișiere și când le lansezi apare un mesaj pe ecran ... și ca să infectezi alt iPod trebuie doar să extragi un binar infectat de la acest iPod și să-l pui de mână cu forța pe altul.

Deștepți au fost cei care au făcut acest virus pentru iPodLinux - așa are o șansă să se răspândească la cât de multe iPod-uri cu Linux pe ele sunt. Dacă îl făceau pentru Zune nu avea nici o șansă.  tongue wink

Dată fiind metoda “super-ușoară” de distribuție a acestui virus, vă las pe voi să descoperiți CUM au găsit cei de la Kaspersky acest virus “în sălbăticie”.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai mult: ca sa infectezi iPodul Linux trebuie sa il legi la un Windows (nu prea inteleg cum vine, dar asa zice HardMac).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

tremur tot
il astept
pana atunci fac un pic de sex virtual pe net
o fi sigur sau tre sa ma protejez?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Eu ma gandesc ca in curand o sa apara stiri ca pe iPod sau pe computerele Apple pot fi pana la 47 de mii de tipuri de virusi. Se pot transmite prin conectarea la un PC infectat si copierea fisierelor pe Mac. AV-ul poate proteja lumea Apple de cei 47k virusi, cu conditia sa-l instalati pe PC. Bleah, FUD.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ce bine, eu nu am iPod

Semnătură 

Mcintoshing…