Card PCI cu porturi USB (eventual și FireWire) pentru OS X
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Hello all,

Cine îmi poate recomanda de unde pot găsi convenabil un card PCI cu porturi USB pe el (1.1 sau 2.0, daca are și FireWire nu-i bai) pe care să-l pot pune într-un Power Mac G3 beige rulând OS X 10.4 și la care să leg un mouse & o tastatură USB (deoarece cele ADB pe care le am arată jalnic smile )
Cine și-a pus o asemenea placă în powermac îl rog să zică de unde a luat-o sau/și ce chipset are pe ea - poate găsesc una similară.
Powermac-ul respectiv l-am cumpărat cu 100 lei așa ca nu caut plăci “de firmă” mai scumpe decât el ci chestii găsibile în România la prețuri umane smile

Mulțumesc mult.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

psergiule, e clar ca nu gasesti asa ceva prin Romanica. Da un semnal pe la noumax. Cred ca domnul A.I. ar putea sa intre in joc!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

trebuie sa gasesti pe undeva - mie mi-a trebuit numai cu FW si am gasit parca la flamingo

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Am eu.
ATEN , parca modelul IC250 (ma uit acum prin cutii), 4 iesiri externe USB2 + 1 spre matzele calculatorului,  chipset NEC.
O vede fara probleme.

DA
uite aici

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….