Codecuri pentru Quick Time Player
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salut,

Sunt incepator in ce priveste folosirea unui Mac. Detin un IBook G3 cu 500 MHz procesorul si 256 SDRAM, si OS X 10.4.9. Am incercat sa vizionez cateva filme pe IBook, care le-am vizionat pe PC. Unele le ruleaza QTP dar apar dublate pe ecran. Adica imi apar doua imagini. Nu e din cauza ca as fi baut (pentru cine ar fi vrut sa para spiritual). Dar altele nu le pot viziona defel. Imi spune ca QTP are nevoie de update, se conecteaza la net si mai departe nu stiu ce sa fac.

Am descarcat DIVX (fiind implicit chestia care imi aparea la update) dar tot degeaba. La fel se vede si pe DIVX. Fie dublu, fie deloc.

Am vazut intr-un topic ceva legat de Flip4Mac. Nu stiu daca sa-l instalez. Nu exista codecuri pentru QTP?

Sebastian

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pe wiki, aici in batatura. Vezi la “Programe pentru vizualizat filme/clipuri Movie playere ... în loc de Windows Media Player”!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pentru filme, uită o clipă de QuickTime şi dă jos VLC şi MPlayer! N-o să regreţi! Cu Flip4Mac vei putea Wmv-urile în QuickTime! Succes! Numai că iBookul tău e la limită ca specificaţii. Procesorul va putea ţine ritmul cu unele filme, cu altele - nu.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07
iaru - 08 Aprilie 2007 02:24 PM

Pentru filme, uită o clipă de QuickTime şi dă jos VLC şi MPlayer! N-o să regreţi! Cu Flip4Mac vei putea Wmv-urile în QuickTime! Succes! Numai că iBookul tău e la limită ca specificaţii. Procesorul va putea ţine ritmul cu unele filme, cu altele - nu.

Ai avut dreptate. Am instalat VLC dar unele filme merg, altele nu.
Chiar si cele care merg dau un mesaj de eroare, dar ruleaza. Deci, ce-i de facut? Ma gandesc ca in vremurile bune IBook G3 putea fi folosit si pentru vizionat filme. Filmele care incerc sa le vad sunt ceva mai vechi (Shreck 1, Aristocats), deci nu sunt foarte noi ca sa foloseasca stiu eu compresii video si de sunet speciale.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Daca sunt vechi nu inseamna ca nu sunt in formate solicitante pentru un procesor vechi.
De exemplu, mi-am tras Casablanca. Filmul e facut in 1942, dar l-am luat in format HD…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea / Calgary
Macuser din: 16.04.07

de ce nu folosesti Mplayer? eu il folosesc de ani de zile pe mac, si nu am avut inca nici un film care sa nu mearga, plus ca nu ai nevoie de tot felul de codec-uri ca si pe wingoz.
http://mplayerosx.sourceforge.net

Semnătură 

MacBook Pro 15.4” C2D 2.16GHz 1GB/120GB ; Mac OS X (10.4.9) ; iPod 30GB VIdeo