arturescu u,
de unde ma cunosti tu si cu ce drept iti permiti tu sa faci aluzie ca as fii “maniaco-depresiv”?!? Tu Ai Probleme dureros de grave, probabil ai fost maltratat cu windows, ai gasit si tu ceva mai bun, dar n-ai scapat de sechelele UindoUz si incerci sa te consolezi ca altii au probleme. Controleaza-te!
Pur si simplu, eram interesat sa instalez windouz pt un anume program pe care nu pot sa-l cumpar, e foarte scump. iar versiunea creata pt mac, nu o gasesc. Am instalat. Am terminat. Nu inteleg care-i problema ta!!
Nu stiu de ce trebuie sa dau explicatii.. Dar o spun oridecateori e nevoie: Folosesc OS X, si sunt Macuser ! (ca sunt nevoit sa am si windows si sa-l folosesc atunci cand am nevoie de programul respectiv, prin asta nu cred ca profanez Os X). That’s it.
arturescu u,
de unde ma cunosti tu si cu ce drept iti permiti tu sa faci aluzie ca as fii “maniaco-depresiv”?!? Tu Ai Probleme dureros de grave, probabil ai fost maltratat cu windows, ai gasit si tu ceva mai bun, dar n-ai scapat de sechelele UindoUz si incerci sa te consolezi ca altii au probleme. Controleaza-te!
Pur si simplu, eram interesat sa instalez windouz pt un anume program pe care nu pot sa-l cumpar, e foarte scump. iar versiunea creata pt mac, nu o gasesc. Am instalat. Am terminat. Nu inteleg care-i problema ta!!
Nu stiu de ce trebuie sa dau explicatii.. Dar o spun oridecateori e nevoie: Folosesc OS X, si sunt Macuser ! (ca sunt nevoit sa am si windows si sa-l folosesc atunci cand am nevoie de programul respectiv, prin asta nu cred ca profanez Os X). That’s it.
Nu te enerva….aicea mai glumeste omu. Daca ai fi spus pentru ce-ti trebuie sa instalazi Windows pe Mac poate ca ar fi fost mai bine. Poate ca ar fi fost mai simplu sa ne spui ce soft nu gasesti, si sa te ajutam sa-i cauti varianta pentru Mac.
Este vorba despre cel mai bun program de Biblie > BibleWorks 7. Este cel mai complet soft, incorporand Biblia in toate limbile, si ceea ce este cel mai important are cartile biblice in limbile in care au fost scrise la origine: limba ebraica biblica, limba greaca, aramaica, + o serie de targume. De asemenea, are si harti, suluri care s-au descoperit si au fost publicate (copiile cartile biblice facute la Qumran, cele mai vechi). etc. Este cel mai bun soft! http://www.bibleworks.com
Daca ma ajuta cineva, rasplatesc efortul. Multumesc.
Eu cred ca, daca NU AI nevoie de 3D, pui parallels si gata. Merge impecabil, nu restartezi masina etc. Dar, daca AI nevoie de 3D, pui boot camp. Insa IN NICI UN CAZ nu pui Vista, ca-ti papa toate resursele (daca ai macbook sau placa video sub 128 MBVRAM. Apoi, sub Vista plesnesc programele vechi intr-o veselie! Ai probleme la scris DVD-uri sau CD-uri. Reteaua e deficitara etc.
Pentru a accesa un program ca BibleWorks, e suficient XP-ul + antivirus + antispy.
Glumim mult, dar asta nu ne opreste sa ne ajutam.
Cum a spus si iaru, daca ai nevoie de Windows doar pentru acest soft, incerca sa-l folosesti in masina virtuala.
Am sapat pe net, si se pare ca este cel mai bun soft ( asa cum ai spus si tu ).
Este vorba despre cel mai bun program de Biblie > BibleWorks 7. Este cel mai complet soft, incorporand Biblia in toate limbile, si ceea ce este cel mai important are cartile biblice in limbile in care au fost scrise la origine: limba ebraica biblica, limba greaca, aramaica, + o serie de targume. De asemenea, are si harti, suluri care s-au descoperit si au fost publicate (copiile cartile biblice facute la Qumran, cele mai vechi). etc. Este cel mai bun soft! http://www.bibleworks.com
Daca ma ajuta cineva, rasplatesc efortul. Multumesc.
Da, m-am uitat. nu este.
Softul costa $350 (la baza). Dar cu aprox. principalele module, trece de $1000.
voi incerca si paralells. Totusi, cred ca va folosi mult resursele (folosesc macbook white, 2.0Ghz, SD) - si mai sunt si probleme de font de scriere: fonturi de hebrew si greek, font de transliterare, acestea le pot gasi in softul BibleWorks, dar ca sa scriu in masina virtuala.. Ar fi excelent, sa gasesc fonturi de ebraica,.. si in general pentru limbile biblice (semitice), ca sa pot sa scriu pe mac, sau sa pot face copiere de texte..
Multumesc tuturor pt reply-uri. Multumesc si lui arturescu. (n-am stiut de “gluma”, o preluasem ca fiind ceva personal, dar acum e ok ).
Daca mai aflati ceva, spuneti-mi va rog. E un soft despre care pot sa spun ca merita! L-am folosit si stiu ce potential este acolo.
Thanx again.
In ceea ce priveste resursele, fii linistit. Parallels consuma numai in foreground. Si, daca ai cel putin 1 GB RAM (cum cred eu), chiar n-ai nici o treaba!
E o masina virtuala, nu un soft virtual!
gregory scuze inca o data daca te-am suparat.
Pe laptopul Amilo ( 1,83G cu 1GRam ) din semnatura am VMWare in care lucreaza o masina virtuala cu un WinXp ( folosita pentru diferite teste ). Iti garantez ca se misca foarte bine.
Masina virtuala se foloseste de hardware-le computerului.
Ce se intampla daca atunci cand studiezi un text din Biblie ai nevoie brusc sa-ti faci niste notite? Le faci in notepad ( sau altceva ), le transferi pe un stick, reboot in OS
Da, m-am uitat. nu este.
Softul costa $350 (la baza). Dar cu aprox. principalele module, trece de $1000.
voi incerca si paralells. Totusi, cred ca va folosi mult resursele (folosesc macbook white, 2.0Ghz, SD) - si mai sunt si probleme de font de scriere: fonturi de hebrew si greek, font de transliterare, acestea le pot gasi in softul BibleWorks, dar ca sa scriu in masina virtuala.. Ar fi excelent, sa gasesc fonturi de ebraica,.. si in general pentru limbile biblice (semitice), ca sa pot sa scriu pe mac, sau sa pot face copiere de texte..
Multumesc tuturor pt reply-uri. Multumesc si lui arturescu. (n-am stiut de “gluma”, o preluasem ca fiind ceva personal, dar acum e ok ).
Daca mai aflati ceva, spuneti-mi va rog. E un soft despre care pot sa spun ca merita! L-am folosit si stiu ce potential este acolo.
Thanx again.
MAC OS X are un suport destul de bun pt ebraică, inclusiv prin fonturile suplimentare care se pot instala de pe dvd. Dacă ești mai clar, te pot îndruma mai exact. Dacă nu ai răbdare să explici, atunci du-te la