3 din 4
3
Teste Xbench
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

http://db.xbench.com/
In dreapta ai un Search, pune acolo numele. Daca dai cautare dupa “macuserro” ne gasesti pe toti.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Am postat rezultatul la ei pe site,dar nu am reusit sa fac miscarea acea cu “/Developer/Applications/Performance Tools/Quartz Debug.app”, choose “Tools -> Show Beam Sync Tools” and choose “Disable Beam Synchronization”,nu am gasit nici in spotlight ceva cu developer sau ceva din ce scrie mai sus.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member

De,sunt si eu la inceput,nu prea ma pricep.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

szhoul…cum ai reusit frate sa ma faci cu configuratia ta?! Spune-mi ca nu ma prind. Ai facut clean install si ai testat sau cum? Ce fel de HDD ai ca am impresia ca de acolo se trage. smile

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
gothy - 26 Martie 2006 02:32 AM

Am postat rezultatul la ei pe site,dar nu am reusit sa fac miscarea acea cu “/Developer/Applications/Performance Tools/Quartz Debug.app”, choose “Tools -> Show Beam Sync Tools” and choose “Disable Beam Synchronization”,nu am gasit nici in spotlight ceva cu developer sau ceva din ce scrie mai sus.

Inseamna ca nu ai instalate Developer Tools. Nu te ingrijora, default nu sunt instalate, daca le vrei rtebuie sa le instalezi tu (cred ca sunt in discul - DVDul - cu sistemul, la Additional Applications)

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member

Multumesc,ai dreptate:),Imi recomanzi sa le instalez?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai nu, daca o sa ai nevoie o sa stii tu. Altfel iti papă degeaba o gramada de sute de megi.

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05
nevrozel - 26 Martie 2006 06:57 AM

szhoul…cum ai reusit frate sa ma faci cu configuratia ta?! Spune-mi ca nu ma prind. Ai facut clean install si ai testat sau cum? Ce fel de HDD ai ca am impresia ca de acolo se trage. smile

sincer fara clean install… sistemul este instalat de la inceputul lui ianuarie si nu i-am mai facut nimic de atunci. programe, fonturi tot ce vrei am destule.

hdd? cel cu care l-am luat, nu am schimbat eu nimic in el…

Capacity:74.53 GB
  Model:FUJITSU MHT2080AH

testul a fost facut normal, restart si apoi xbench

ps: este AL nu Ti smile

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

o chestie interesanta (mi-a fost atrasa atentia in urma unei discutii cu un coleg)
diferenta de viteza intre un hdd sata si unul uata e f. mica sau chiar nu este…
m-am uitat la diferentele dintre sata-ul lui altero si uata-ul din G4-ul de acasa si sint infime…
sa nu mai zic ca uata de acasa bate sata-ul de la birou (67 la 47… big surprise )

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pai asta e cunoscut: SATA, in special 1, nu e mare branza fata de UATA. Insa interfata asta are potential de dezvoltare, ceea ce UATA nu mai avea.

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

In plus sata are mare aplicabilitate pentru RAID si dupa cum a zis Altero are mari posibilitati de dezvoltare, deja sata 2 are vitza dubla 300mb/s fata se 150mb/s

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce folos ca se dezvolta, daca Mac-ul meu va muri cu SATA1? Banuiesc ca nu se poate face un upgrade software, nu?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator

no way! asa moare (ca si al meu, de altfel)
dar daca chiar ai nevoie de spor de viteza, poti sa te risti cu un raid 0 (eu parca acum zic ca nu merita bataia de cap)

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05
szhoul - 26 Martie 2006 10:11 PM
nevrozel - 26 Martie 2006 06:57 AM

sincer fara clean install… sistemul este instalat de la inceputul lui ianuarie si nu i-am mai facut nimic de atunci. programe, fonturi tot ce vrei am destule.

hdd? cel cu care l-am luat, nu am schimbat eu nimic in el…

Capacity:74.53 GB
  Model:FUJITSU MHT2080AH

testul a fost facut normal, restart si apoi xbench

ps: este AL nu Ti smile

Ciudat ce sa zic… poate am eu prea multe pe el nu stiu. Il am instalat tot din Ianuarie. smile

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

nu este ciudat, se pare ca la hdd am cele mai mari scoruri, asa ca asta e.
eu am 2 partitii: sistemul care ajunge la 50 g si a 2 a partitie restul. sistemul are loc sa se invarta cum vrea.
+ca eu am fujitsu si tu cred ca un seagate?

3 din 4
3

‹‹ .      Intel isi schimba radical faţa ››