2 din 2
2
100 Million iPods Sold
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Despre casti: mi-am luat de curand Sennheiser CX-300. Au costat vreo suta de lei. Sunt din alea in-ear, adica le bagi in canal. Vin cu 3 marimi de masti de cauciuc, care ar trebui sa se potriveasca pentru orice ureche. Cand intra in ureche izoleaza destul de bine fata de zgomotele externe.
Se aud excelent. Mie imi plac foarte mult castile Sennheiser pentru ca au un bas natural, nu exagerat ca la altele. Sunetul are adancime buna, se aude cristal.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 11.04.07

iPod iNterzis

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
szasz - 12 Aprilie 2007 01:04 PM

Bei Chucky,

Am si eu u Ipod video, care a murit dupa un an si 2 luni, si am avut grija de ea. Si mai am prieteni care eu in vitrina un ipod mort. Asa ca rules rules ...dar sa si tina.

Cum adik a murit? Nu inteleg cand cineva zice a murit…nu s-a mai deschis, nu mai tinea bateria, nu mai mergea lumina, nu mai auzeai in casti, nu mai mergea DELOC??? Eu nu am avut in viata mea probleme d-astea…....am si un iPod mini care e in cea mai proasta stare….adik nu imi arata cat mai e exact din baterie…..atata tot…..ascult la el si bateria zice ca e goala….dar in rest nu are nimik. Iar celelelte nu au nici cel mai mic defect…decat mici zgarieturi pe carcasa de aluminiu. Singuru lucru care se duce draq frecvent la iPod sunt castile ci care vine (cel putin la mine). Pt ca ascult la max de obicei si e normal sa distorsioneze dupa ceva timpe. Dar pot traii cu asta.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

2 din 2
2