ma bucur ca este cineva in tara asta care sa vorbeasca despre acest subiec. sa ma prezint..
sunt un tanar Dj si fotograf de numai 18 ani, imediat 19
tin nunti/botezuri/petreceri/ si alte evenimente de la varsta de 16 ani. de la 15 ani am inceput sa ascult la castiile mele de la calculator la maxim aproximativ 5 ore pe zi in multe zile mult mai mult de atat.
va spun cu cea mai mare sinceritate ca daca as putea sa dau timpul inapoi as faceo intr-o secunda si sa nu mai fac greseala pe care am facuto pana acum.
sufar de o boala tinitus in stare incipienta, incurabila de altfel in zilele noastre.. deasemenea si de surditate sufar, pot zice cu siguranta ca mai mult de un sfert din auzul meu s-a pierdut undeva prin acei 100 ~ 105 db ascultati zilnic.
ok, ca sa va descriu mai bine situatia. cand veniti dintr-un club noaptea acasa si puneti capul pe perna, ce auziti ?? un tiuit in urechi, dar in aproximativ o zi el dispare. inchipuitiva ca eu aud acel sunet permanent de acum pana la moarte..
chestia asta aproape ca m-a facut sa renunt cu totul la ceea ce faceam pana acum… pur si simplu nu mai vreau sa am nimic deaface cu muzica !!
va sugerez sa dati mai incet muzica ori de cate ori e posibil. veti sti ca ascultati la un volum nepericulos atunci cand intr-o incapere este muzica si te poti intelege cu o persoana fara sa tipi de la 1 metru.
sper sa nu faceti greseala pe care am facut-o eu.
Silviu