Probleme cu iesirea audio
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.04.07

Salutare, sunt nou pe forumul acesta.
Am un iPod 5ft Gen, de 30 Gb, de aproape un an…
Acum ceva timp(3 luni)am avut o problema cu HDD, cel putin asa mi-sa spus de la service.
A trebuit sa-l inlocuiasaca…Asa mi-sa spus…
Si de ceva vreme (2,5 luni)am probleme cu iesirea audio..stiu ca este iesirea audio si nu castile deoarece am incercat mai multe casti si am aceasi problema…casca din dreapta…
Poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi…cum sa repar…?!La service nu ma duc ca nu mai am garantie(l-am cumparat din UK si nu am acte la el…)si ma rup la bani….inca de la schimbarea HDD am cheltuit 450 Ron pe reparatie….
Merci anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai e cam complicat. Poate sa fie orice, de la procesorul de sunet, pana la vreun contact. Ori te pricepi sa-l desfaci si sa-l diagnostichezi, ori il duci la doctor, ori iti iei altul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Aur14K - 11 Aprilie 2007 02:34 AM

Salutare, sunt nou pe forumul acesta.
Am un iPod 5ft Gen, de 30 Gb, de aproape un an…
Acum ceva timp(3 luni)am avut o problema cu HDD, cel putin asa mi-sa spus de la service.
A trebuit sa-l inlocuiasaca…Asa mi-sa spus…
Si de ceva vreme (2,5 luni)am probleme cu iesirea audio..stiu ca este iesirea audio si nu castile deoarece am incercat mai multe casti si am aceasi problema…casca din dreapta…
Poate ma puteti ajuta cu ceva sfaturi…cum sa repar…?!La service nu ma duc ca nu mai am garantie(l-am cumparat din UK si nu am acte la el…)si ma rup la bani….inca de la schimbarea HDD am cheltuit 450 Ron pe reparatie….
Merci anticipat

Achiziționarea unei scule în altă țară, aparent mai ieftină, conduce la necazuri nedorite. Din păcate, cei 450 roni vor fi urmați de alți roni etc. Ai dat deja cît nu face… și va mai face. Teoretic, ar mai fi în garanție în UK („aproape un an”), practic nu ai garanție, de vreme ce nu ai acte.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
altero - 11 Aprilie 2007 02:57 AM

Pai e cam complicat. Poate sa fie orice, de la procesorul de sunet, pana la vreun contact. Ori te pricepi sa-l desfaci si sa-l diagnostichezi, ori il duci la doctor, ori iti iei altul.

Merci de raspuns, cred ca pana la urma o sa ma indrept spre doctor… dar cum noi romanii suntem buni la toate, mi-asi baga putin nasul in el, sa vad cum arata…
Cand am postat ma asteptam sa imi dati unele date despre unde sa gasesc sau cat sa ma astept sa coste piesele necesare. Oricum multumesc inca o data…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ai spus ca ai probleme…dar nu ai mentionat exact ce anume. Se intrerupe, “haraie” la frecvente joase, etc….sau nu se mai aude deloc in casca dreapta?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 
Kata4 - 13 Aprilie 2007 02:20 AM

Ai spus ca ai probleme…dar nu ai mentionat exact ce anume. Se intrerupe, “haraie” la frecvente joase, etc….sau nu se mai aude deloc in casca dreapta?

nu se aude deloc casca dreapta….si este sigur din iesire….
daca misc un pic de jack…se aude si in casca dreapta….
am gasit pe net…panglici audio…si ma gandeam sa cumpar ....dar vreau si alte sfaturi…
ce ziceti….merita?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe aici sunt putini cei care isi mesteresc sculele. Utilizatorul de Mac nu prea isi desface jucaria. Eu mi-am desfacut capacul la Power Mac doar in primele zile, si cand vreau sa le arat prietenilor cam cum ar trebui sa arate un computer pe dinauntru: le cade mecla tuturor.

Din ce spui pare a fi vreun contact de la mufa, sau chiar mufa sa fie prea larga / lunga. Daca vrei, desfa-ti iPodul si poate vezi unde-i buba.
Sau poate sunt alti minitehnici pe aici cu sfaturi mai la obiect.