Buna,
Vreau sa cumpar o tableta grafica ... dar ma izbesc de ceva cu cu care nu am avut contact pana acum ... nu stiu dupa ce criterii sa le aleg ...
Pentru ce am nevoie de asa ceva ... afacerea mea ... mini tipografie digital & offset ... si din cand in cand am clienti care vor si creatie mai unica mai artistica nu doar ce se poate face in Quark / Adobe / Corel etc etc ... deci ceva ce trebuie desenat chiar de artist ... de mana ... stiu ca se poate apela la desen pe hartie /scanare/prelucrare apoi de mine in softul dorit ... totusi am optat sa angajez un artist are studii de arte plastice dar e la pamant la utilizare PC sau MAC ... deci nu pot sa va descriu ce cosmar e pentru el sa deseneze sau sa faca ceva cu mouse-ul ... nu ca s-ar putea face super desene artistice cu un mouse ... dar el s-ar simti mult mai in largul lui cu un creion in mana decat cu un mouse una la mana si de ce sa nu-l familiarizez putin fortat
si pe el cu calculatorul ... deci nu vreau sa-l pierd ca angajat ... si de aceea vreau sa iau aceasta tableta grafica ... si in prezent fac si un mini training de baza cu el in Photoshop si illustrator ...
Deci ce Tableta Grafica sa cumpar si dupa ce criterii sa o selectez pe cea mai rentabila dar sa tinem cont si de criteriul calitate/pret ? ![]()
Din ce am vazut prin magazinele virtuale sunt cam 2 producatori TRUST si WACOM
WACOM e si pe site la istyle.ro de unde am luat si iMac-ul
Dar iar dupa ce sa le aleg ... as vrea si ceva cu o suprafata activa acceptabila nu 5cm/5cm ceva mai mare ... deci ok sa zicem am inteles ce e suprafata activa - cea pe care se deseneaza ... dar mai zice si ceva de genul 1000-2000-5000 dpi sau lpi ???
Nu stiu astept indicatii de la voi ... poate voi ati avut contact cu asa ceva
Merci