Al meu iMac de 17 a venit cu avionul di sua intr-un geamantan mare, fara cutia lui originala (ca sa nu mai puna aia de la vama intrebari suplimentare) infasurat in niste carpe cu 2 pulovere bagate sub limba aia pe care sta peste care s-a pus plastic bulit (cu bule de aer) si sigilat cu scoci. Nu are nici o problema. Merge tsuts.
Nu cred ca a mai apucat, ca deja se inventase tranzistorul.
Cînd e vorba de prognoze d-astea, cea mai teribilă mi se pare reacția deștepților zilei după ce Marconi a făcut prima transmisie radio între un vapor aflat în larg și țărm. Toți ăia au zis cam așa: „Ei și? Acest experiment nu are niciun viitor”.
Poti comanda o cutie in care deobicei se cara mixere sau scule pentru music.
O carcasa de dimenisunea unui iMac de 20 este; aproximativ de 200 euro
(se executa dupa dimensiunile dorite)
Revin, cu oarecare tristete: Macbook facea cam aceleasi lucruri, era disponibil oriunde, oricind si nici nu trebuia sa-l cari in spinare ca un geamgiu. Nici sa-i iei cutie, nici sa te cocosezi carindu-l, mort de frica sa nu-i bulesti ecranul! Dar, deh, ecranul ala de 20” pe multa lume a scos din minti!
Exista si oameni care “pun music and mix” de pe iMac-uri, prin natura meseriei trebuie sa fie mobili; pentru ei
exista posibilitatea executarii unui box
Da` ce are boxul in care vine el ? Cu putin imaginatie rezolvati una-doua…
Imacul nostru de 20” a ajuns in perfecta stare, desi a venit pe autocar la bagaje…
Cat timp e ancorat bine, iar cu autocarul nu va aventurati prin prapastii de 30m
nu pateste nimic.. (Dar are nevoie totusi de putin dragoste )
Rog a se intelege ca ma refeream doar la calatoriile pe distante mari…
Cand il iei la urma sa-l plimbi prin cluburi, sigur, e mult mai elegant cu o geanta speciala…
citeam pe un forum strain ca studentii, dar mai ales profesorii de la ‘n’ universitate luau desktopurile cu ei la cursuri…
si se lauda o tipa cum nu i se parea prea greu la umar imacul de 20”