Am schimbat codul de țară pentru România, în perian, și aș vrea să-l postez pe aici pe undeva .... cum să fac (are 1.6 mb) ? Acum vede ț, ă. â. ș dar, ca și mai înainte, numai srt-uri ... În rest merge mai bine, au lucrat băieții mai mult, ce mai, quicktime cu subtitrări, am scăpat de vlc .... sau alte playere .. (nu chiar de tot, că la mkv - uri sacadează ...). Menționez, nu e același lucru ca perianul oficial, este un fel de beta perian 1, dar eu nu am avut nici un fel de probleme, deci….
[ Modificat: 11 Aprilie 2007 08:27 PM de Administrator ]
Deci, să fie clar, eu doar am modificat o linie de cod, pentru a vedea caracterele românești, munca nu-mi aparține, ea aparține celor de la perian.. și sper să o țină tot așa… oricum subtitrările în mac erau nașpa, și cum quicktime este, până cum, cel mai bun player .. după părerea mea .. merita un plugin ca ăsta
dorine tata, esti mare! Am vazut subtitrare cu diacritice in QuickTime!!! Si mie imi place mult QT, asa ca apreciez ce ai facut.
Multumiri, tie si perianilor.
Meserie!
Insa ar fi o mica problema; folosirea altor font-uri decit arial bold…
Ar fi excelent daca intr-un fel sau altu asta ar fi posibil. Io am cautat multa vreme font-uri care sa ma multumeasca, sa-mi dea senzatia care o am la cinema, si chiar am gasit asa ceva, le-am modificat si imi place teribil sa le folosesc pentru subtitrari.
Cum incarc subtitrarile in QT?, am transformat din sub in srt, are aceeasi denumire ca si filmul, cum fac….am perian 1.0 ultimul acum cateva zile am facut update….deci….please!!!!