Arderea DVD cu probleme
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.01.06

Am incercat instalarea unui program. l-am luat de pe net si l-am scris de pe PC pe un dvd cu Mac Drive 6.
Cand am ajuns acasa si am incercat sa copiez dmg-ul pe desktop a dat o eroare (dupa vreo 2 minute). Banuiesc ca a fost scris cu o eroare undeva.
Fiind nou pe Mac intreb cam de ce ar trebui sa se tina cont cand sunt scrise CD/DVD-uri pentru Mac mai ales atunci cand sunt scrise de pe PC. Viteza mai mica, verificarea datelor?

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07
Patapie - 12 Aprilie 2007 08:07 PM

Am incercat instalarea unui program. l-am luat de pe net si l-am scris de pe PC pe un dvd cu Mac Drive 6.
Cand am ajuns acasa si am incercat sa copiez dmg-ul pe desktop a dat o eroare (dupa vreo 2 minute). Banuiesc ca a fost scris cu o eroare undeva.
Fiind nou pe Mac intreb cam de ce ar trebui sa se tina cont cand sunt scrise CD/DVD-uri pentru Mac mai ales atunci cand sunt scrise de pe PC. Viteza mai mica, verificarea datelor?

Multumesc

daca ai Nero, ori alta aplicatie, poti scrie cu ea. Pe Mac se vad cd/dvd-urile scrise in mod ISO 9660, pe care le poti face pe orice PC.
Selectezi ISO (la Nero) si trebe sa-ti vada sigur si pe Mac.
Succes!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Problema e ca, daca ai luat un program de mac pe PC (iar programul e un package), poti sa-i spui adio!