Probleme sunet in VLC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 11.04.07

Am un clamshell 366 cu 320 ram, si din cand in cand patesc problema din imagine , adica pot sa vad imaginea, insa nu aud nimic. Problema se rezolva uneori cu un logout sau cu logout si Repair Permisions. A mai intampinat cineva problema asta? Ati gasit cumva o solutie?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu depinde de formatul filmului (al pistei audio din film)?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Nu stiu exact la ce te referi. Insa clamshell-ul meu mai slabut nu prea coopereaza cand e vorba de vizionatul filmelor. Unele se pot vedea doar cu VLC, unele cu QuickTime, iar in cazuri extreme apelez la divX Doctor. Acum vorbeam despre niste fimulete ce pot fi deschide doar cu vlc (QuickTime imi imparte imaginea in 2, doar sunetul e ok), dar dupa ce ma uit la 2-3, sau daca ies din VLC, imi apare eroarea de mai sus. Solutia este cum am mai spus: logout sau logout+repair permisions. Un filmulet la care initial imi apare eroarea aceasta merge foarte bine dupa ce urmez pasii de mai sus.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aha, eu ma gandeam ca poate sunt anumite formate audio pe care nu le poate vedea VLC. Dar zici ca merg bine dupa logout.
Nu imi dau seama ce ar putea fi. Ai ultima versiune de VLC, banuiesc.
Imi vine sa cred ca e vorba de resurse insuficiente, dar e doar o mica banuiala.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Incearca “Chroma”. Este un player cu mult peste VLC sau mplayer.

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Multumesc frumos! O sa-l incerc si revin eventula cu o rezolutie.  smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Asa… am instalat Chroma, si am ales un film cu care QuickTime nu se intelege… ca sa spun asa. Imi imparte imaginea in doua. Cu Chroma in schimb (de fapt si cu VLC) merge ok, doar ca se ineaca periodic (cu putin calm se poate viziona un film). Din cele cateva minute de incercari cred ca se comporta mai bine decat VLC. Urmeaza cateva zile de teste, si poate renunt la VLC. :D

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.10.05

Chestia cu inecatul poate sa fie legata si de computer (ce system de operare ai)? Daca nu gresesc tu ai doar 4 MB VRAM. Daca ai instalat 10.4 .... foloseste destul de multe resurse. Eventual poti sa incerci cu 10.3 si eventual sa incerci sa scoti cei 256 MB si sa pui un 512 MB (functioneaza chiar daca lumea spune ca maximum suportat de computerul tau este de 320)

Semnătură 

In a world without walls and fences - who needs windows and gates?!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie

Da, ai dreptate. Sistemul meu e mai slab, nu am foarte mari pretentii. Am deschis topicul pentru ca nu stiam care e problema cu VLC-ul, uneori imi mergea filmul, alteori nu. Pentru ca este o problema ce apare aleator nu am considerat ca poate fi din cauza sistemului.
  O sa-l folosesc pe cel recomandat, multumesc! smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

In cazul asta, cel mai bun e MPlayer, care are bufer si incarca mult in cache. Astfel, calculatoarele mai lenese au un suport mai bun!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Am citit topicurile legate de prb cu VLC. Am aceeasi prb. cu Ibook-ul meu. Mersi pt tip. voi incerca si eu Mplayer.

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ce cache mai ai frate la 256 rami dupa de se incarca Tiger-ul !?!?!?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Ma rog ... 320. Mare diferenta nu-i.

Mare pacat ca nu mai putem edita posturile :(((

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator