Export prezentare Keynote in format DVD
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Salut,

Vin cu o intrebare.

Am incercat sa export din Keynote direct prin iDVD. Nu-mi ofera foarte multe setari, iar rezultatul este dezastruos (definitie de cacao). Am incercat varianta a doua, adica export QuickTime la rezolutie mare 1280x1024, iar apoi in iDVD. Rezultatul este ceva mai bun, dar definitia tot lasa de dorit (bun eventual pentru youtube).
Nu am portabil Mac i as dori sa-mi pot proiecta in conditii decente prezentarile Keynote de pe laptopuri Windows. Singura posibilitate pana acuma ar fi export in QuickTime ca .mov interactiv. Dar este frustrant sa instalez QuickTime si sa-l fac “Pro” pe acele laptopuri de fiecare data cand ma duc la o manifestare unde se proiecteaza prezentari si al doi-lea rand in Windows cam agata.
Exportul din Keynote in Powerpoint iese mai rau decat daca prezentarea ar fi gandita in PPT (si atunci unde este farmecul Keynote?). Exportul in Flash este total deficitar. Animatiile ies extrem de sacadate.
Banuiesc ca tot cu iDVD se poate rezolva, dar undeva sunt niste smecherii ascunse.

Ma poate ajuta cineva?

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Exportul spre iDVD face un film QT automat cu setarile de durata puse de tine. Acest film arata aproape perfect daca folosesti setarile best. Vezi poza cu screen shot. Daca nu-ti place h.264 ca film pe calculatoarele pe care folosesti prezentarea (Windoze?) poti sa-l convertesti in alt format cu ffmpegx dar la calitate mare. 24 de slide-uri la mine au 9 mb deci n-ar trebui sa fie o problema. Si animatiile se vad super vezi poza 2.

Daca filmul asta arata perfect nu vad de ce n-ar arata la fel si pe DVD, ai grija ce setari pui acolo. Eu nu m-am jucat prea mult cu iDVD poate de aici te ajuta altcineva.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

mda, din nefericire animatiile mai complexe sunt sacadate pe film, naiba stie de ce… :(

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Uite care este diferenta:

Stanga - Keynote; Dreapta - DVD-ul vazut de VLC (DVDplayer nu ma lasa sa fac screenshot, dar tot asa se vede)

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu stiu daca ai tu standarde mai inalte, dar pentru o prezentare fullscreen pe care o proiectez la 5 metri si primul privitor e la 7m, pentru mine e de ajuns (la nevoie, ca totusi Keynote e baza pe Mac). Poate si fonturile prea inguste nu sunt bune pentru asta.

Probabil ca daca ai fi avut un Mac pentru prezentari ti-ar fi fost mai bine, deci iti mai dau un motiv pentru ca sa-ti iei un portabil Apple: Presenter Display/Presenter Layout cand folosesti monitorul secundar.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu am facut niciodata export din Keynote in iDVD, dar ar trebui sa iasa mult mai bine decat se vede in captura lui Xantrax. Mare branza nu ai ce seta la iDVD, ca face el totul. Pune-l si tu la PAL, Best Quality.
Si poate schimbi fundalul negru cu unul “mai” gri, sa nu mai fie contrastul asa de mare.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

ia vezi poate gasesti ceva aici http://www.keynoteuser.com/tips/index.html

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb