Mai precis, OSXVnc: http://www.redstonesoftware.com/vnc.html
Pentru cei interesati, programul asta se intelege foarte bine cu fast user switching - fiecare user are display-ul propriu si se pot folosi in paralel.
ATENTIE !
VNC-ul se poate sparge FOARTE usor indiferent de platforma. Te sfatuiesc iti configurezi firewall-ul astfel incat sa accepte conexiuni pe portul de VNC doar de la adresa de IP de la servici. Altfel mac-ul tau e mac-ul tuturor.
Serviciul VNC pe server este vulnerabil (si se poate intercepta si traficul foarte usor)
folositi tunelarea prin SSH (nu stiu sa va zic cum se face pas cu pas - googluiți)
Serviciul VNC pe server este vulnerabil (si se poate intercepta si traficul foarte usor)
folositi tunelarea prin SSH (nu stiu sa va zic cum se face pas cu pas - googluiți)
pai vreau sa ma conectez cu remote de la serv la macul de acasa, dar am inteles ca parola de vnc se poate sparge. am inteles ca se poate face ceva prin ssh tunneling, dar nu ma pricep.
am pe macul de acasa setat “allow vnc to remote connect”. cand ma conectez, desi am pus parola, nu imi cere nimic - asta ma duce cu gandul la faptul ca asa se poate conecta oricine.
macul de acasa are ip valid? ai filtre din serverul providerului?
da am ip valid, m-am conectat odata si a mers, dar fara macar sa imi ceara parola pe care o pusesem. nu avem filtre pe ip, asa am cerut.
ce ar trebui sa fac? merci