Am si eu o sugestie, sa se infinteze o sectiune newbie, pt neaosi dastia ca mine care habar n au sa opereze pe mac dar au o gramada de intrebari. Eu de exemplu am cateva intrebari de incepator in ale macului dar nu stiu in ce categorie s ar potrivi… stiu ca exista wiki dar e inca la inceput si nu mi raspunde (inca) la ce intrebari am.
Multumesc mult,
Ursulakis - mac newbie
pai:
1.stiu ca exista activity monitor, dar intrebarea: exista vreo combinatie de taste (gen ctrl +alt+del din windoza ) cu care sa deschid activity mon?
2. dvd uri scrise pe win se pot vizualiza pe mac?
3. de curand am aflat ca se poate upgrada un g3 sa devina g4 (sau ceva de genu) dar cu o placa de memorie zif park, intrebare: se merita sa mi iau un ppc 750 si cand o sa am banii sa mi cumpar o placa zif, o sa am aceleasi perfomante ca un g4 sau macar asemanatoare?
(deocamdata atat )
Multumesc.
3- se poate upgrada un mac - recomandabil sa o faci la un service autorizat (http://www.apple.ro/ro_/support/)
2- macul poate vedea -dintotdeauna- fisierele scrise pe un pc
daca vrei sa rulzi o aplicatie, atunci mai sunt unele lucruri de facut / cunoscut
1- se pot defini shortcut-uri ca sa poti lansa aplicatii
Sau iti pui Activity Monitor in Dock si il ai la un click distanta.
(Il deschizi, apoi faci right-click (sau Control-click) pe icoana din Dock si alegi “Keep in Dock”, sau cam asa ceva)
Sau iti pui Activity Monitor in Dock si il ai la un click distanta.
(Il deschizi, apoi faci right-click (sau Control-click) pe icoana din Dock si alegi “Keep in Dock”, sau cam asa ceva)
Eu il folosesc permanent in Dock sa-mi arate cat de ocupat este procesorul.