2 din 2
2
Problema Mighty Mouse
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

+ de ce intrebi e deranjant ? scriu intre cruciulite rosii ca asa imi place…dupa cum vezi si in semnatura nu inseamna ca sunt doctor sau ca lucrez la red cross. ....si merge cu avatarul meu ...cheers +

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

eram doar curios. am vazut ca scrii asa peste tot.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05
szasz - 16 August 2007 04:10 PM

+ de ce intrebi e deranjant ? scriu intre cruciulite rosii ca asa imi place…dupa cum vezi si in semnatura nu inseamna ca sunt doctor sau ca lucrez la red cross. ....si merge cu avatarul meu ...cheers +

pe mine unu, ma deranjeaza, nu inteleg la ce te ajuta…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, e deranjant, parca as fi la scoala si profesorul imi trage una cu linia, sa fiu atent!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

ne abatem de la topic. rau.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu voiam sa spun nimic rau. Bun, sa revenim!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

+ era o intrebare “retorica”..... cu scuzele de rigoare dar cred ca cat timp am optiunea de a formata textul nu incalc nici o regula…poate de maine mai un un + in plus… cheers +

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06

Una mica off-topic: SZASZ dumnezeule de unde ai scos avataru’ ala ca ma doare burta de ras de fiecare data cand imi scapa ochii pe el (nu stiu de ce imi aminteste de Win).
Topic: mie imi plac mouse-urile M$ wireless de laptop. La Mighty nu ma pot obisnui cu “click” dreapta, ala numai click nu e sau eu nu il simt placut (sper ca nu sunt frigid). Si folosesc iar CTRL…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

a devenit si la mine mult prea sensibil. eu cred ca e vorba de dilatarea lamelelor, care ati vazut cum este inauntru, practic nici nu poti sa spui daca se ating sau nu.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Iar eu n-am folosit niciodată butoanele alea laterale, pentru că fac contact foarte greu, trebuie să le apăs tare de tot.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

+ mai interesant este ca nu intodeauna am problema asta ...nu stiu care este faza..si e enervant ca tipa moue-ul chiar daca dezactivezi butoanele +

2 din 2
2

‹‹ Scriere DVD      Telecomanda Apple ››