intrebare mea legata de telecomanda apple: pot sa pun telecomanda apple la orice mac sau merge numai la alea care au venit cu telecomanda. eu am un g4 mdd, se poate sa mi cumpar telecomanda apple si sa mearga si la mine?
intrebare mea legata de telecomanda apple: pot sa pun telecomanda apple la orice mac sau merge numai la alea care au venit cu telecomanda. eu am un g4 mdd, se poate sa mi cumpar telecomanda apple si sa mearga si la mine?
doar dacă iei o bormașină și dai o gaură să penetreze senzorul infraroșu…
Eu asa stiu : o telecomanda (oarecare, cumparata sau de la un alt calculator) poate sa fie folosita pe un alt mac cu doua conditii:
- mac-ul ala sa aiba senzor pt. ea (al tau cred ca nu are…)
-telecomanda sa nu fie maritata cu alt mac (adica asa : http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=302545)
Buna seara…....
Am o “anumita” problema referitoare la telecomanda apple..
De cand s-a facut comod pe birou al doilea iMac 20” al prietenei mele, telecomanda mea se afla acum
intr-un colt indepartat si intunecat al camerei. Motivul: ori de cate ori as indrazni sa o folosesc ( valabil
si invers ) imacurile nu ezita sa reactioneze simultan la comenzile primite de la aceeasi telecomanda.
Astfel intreb: cum se pot ‘exorciza’ imacurile, astfel incat sa nu mai primeasca comenzi decat de la
telecomenzile originale ?
Buna seara…....
Am o “anumita” problema referitoare la telecomanda apple..
De cand s-a facut comod pe birou al doilea iMac 20” al prietenei mele, telecomanda mea se afla acum
intr-un colt indepartat si intunecat al camerei. Motivul: ori de cate ori as indrazni sa o folosesc ( valabil
si invers ) imacurile nu ezita sa reactioneze simultan la comenzile primite de la aceeasi telecomanda.
Astfel intreb: cum se pot ‘exorciza’ imacurile, astfel incat sa nu mai primeasca comenzi decat de la
telecomenzile originale ?
qbipq: Această informație este atât de secretă încât nu apare decât o singură dată scrisă în pagina asta și la fel o singură dată în cartea cu care a venit mac-ul. Așa că fiind așa de secretă - nu ți-o putem spune.
Bateria din remote e un CR2032, destul de banala. Ori scoti de pe o placa de baza de la un PC (daca ai o datorie de platit cuiva ) - ori mergi in magazin si dai intre 2,5 lei si 7-8. (daca o vrei ambalata frumos si cu o firma pe ea)