piciorus cauciuc ibook
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

voi cei, dragii mei, care ati dezasamblat zeci de ibook-uri si ati inlocuit asa multe baterii, ati ramas din intamplare cu un piciorus de guma?

da, rubber pad pentru ibook (12”)! v-as ramane indatorat daca l-ati pune intr-un plic cu timbru cu destinatia cluj.

multumesc anticipat

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucharest
Macuser din: 05.04.06

vezi ca poti folosi piciorusele de la calculatoarele de buzunar…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

it dau eu unul daca vrei, da-mi un pm cu adresa.
vrei si cu partea de metal sau doar cauciucul?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

Scuze, nu reusesc sa-l gasesc. Am donat unul si stiu sigur ca-mi mai ramasese cel putin unul, dar nu-l gasesc. :(

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

Le-am gasit! Nu ma intreba unde ca o sa supar un macuser wink .

Din nefericire am ratat sa ti le dau la Cluj, asa ca ti-l trimit prin posta. Unul singur, da? Vrei si metalul sau doar cauciucul? Am 3 metale si 2 gume.

PM me cu adresa postala (din nou).

Semnătură