FinalCutStudio 2 & FinalCut Server
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Au lansat la NAB FCS 2 si Apple FinalCut Server, o noua aplicatie de management media, cu precadere video, pentru solutii broadcast.

Voi afla mai multe la un post NAB briefing la Paris in prima saptamana a lunii mai. Poate la intalnirea lunara din mai, va voi prezenta pe larg noile solutii. Nu stiu daca face sens sa organizam intalnirea lunara, in luna mai, putin mai devreme, pe undeva pe la mijlocul lunii. La finele lui mai, se intampla cam multe evenimente si s-ar putea sa nu ajung.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

super .... aseara am vazut si eu pe net ...
au bagat multe chestii noi in Final Cut Studio 2 ....
banuiesc ca acum se justifica prezenta celor 8 core-uri din MacPRO ...  cheese

din ceea ce am vazut pe site-ul Apple pachet e super misto ... cred ca cei de la Adobe isi smulg un pic parul din cap la fel cu cei de la Avid ...  tongue wink

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, am aruncat si eu un ochi scurt la Apple si mi-a cazut falca…

Si mie mi-ar conveni in luna mai sa facem intalnirea mai devreme, ca pe 31 sunt slabe sanse sa fiu pe aici. Ma rog, mai vorbim.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Propuneți cu un poll întâlnirea la data de X, se votează.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Apple vrea sa castige piata de softuri de editare audio-video….se baga in studiouri mari si gata. La cum se dezvolta si merita.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj-Bucuresti
Macuser din: 14.02.07

situatia se schimba usor in favoarea productiilor indie.asta de ceva vreme incoace e din ce in ce mai evident.bun.da nu la noi.acum, problema nu vine de la faptul ca softurile propuse de apple pt editare(audio-video) nu fac fata unor cerinte profi ci de la oamenii care sunt in domeniu.putini au cohonesu lui MURCH sau lui WYATT sa spuna cu mana pe inima ca produsele apple le-au redus costurile de post la jumate daca nu si mai mult.la noi in tara daca nu ai adrenaline sau simphony inseamna ca esti incepator or something.asa se lucreaza la noi .inca.de aceea, eu astept de la apple.ro. si o marketizare mai buna a produselor.poate si un knowhow facut macar anual cu diferiti regizori si intreprinzatori din lumea filmului.ca sa stie lumea.AVIDUL MOARE!!!!!!gata cu zecile de mii de euro pe sisteme care fac acelasi lucru cu laptopul lui kata4 sau cu MAC PROu meu.hahahahhaha.FINE

Semnătură 

sick…sick…sick…i bite the rotten apple!!!