printare brosura A5 pe A4 landscape
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 06.03.07

Am incercat dupa ce am instalat driverul unui HP 1300n sa regasesc optiunile de print a doua A5uri pe un A4 landscape, in Word 2004 si in Pages 2.  Nu am reusit sa fac acest lucru. In Win era optiunea si in driverul imprimantei si in fereastra de print din Word. Acuma pe Mac vad ca nu ma mai descurc. Stiu ca multi macuseri se pricep la tehnoredactare, v-as ruga deci sa ma lamuriti cu aceasta chestie elementara.

Semnătură 

iPod shuffle 1 GB 3rd gen
iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adica asta?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Exact, insa mie nu imi apar optiunile de multipage per sheet. Am instalat driverul dind dublu clic pe installerul de pe cd si apoi am adaugat-o in Printers. Ceva nu am facut bine cred. In Word si in Pages pt Mac nu exista optiunea de a pune 2 A5 pe un A4 landscape cu multiple pages? Ca in Win este.

Semnătură 

iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pentru ca nu faci click, sa le vezi…
scrie acolo - layout

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Ai dreptate. Inca nu sint obisnuit cu interfata de Mac. Insa in Pages sau Word inca nu am gasit optiunea. Doar in print. In Win toate iti sint afisate in fata deodata, nu prea sint obisnuit sa caut. Mersi.

Semnătură 

iPod nano 2nd gen 8 GB
iPod video 60 GB

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Cica noul Leopard va avea o fereastra de print mult mai detaliata si totusi prietenoasa… asa, sa nu mai cauti pentru o astfel de optiune.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

‹‹ OS X PowerPoint viewer      visio for mac ››