Salutare.
Am un ipod de 1G de 1 an. De cum l-am luat am observat castile clasice care sint extrem de slabe. Aveam acasa o pereche de Phillips care le nimerisem din intimplare si cu ele totul era ok. De curind insa, am pierdut capacelul de cauciuc al respectivelor Phillips (avea o prelungire care intra in ureche). De atunci am incercat 2 feluri de casti (Panasonic si Phillips) clasice care sint insa mai varza decit cele de la Ipod (desi ambele se laudau cu XBS sau Turbo bass sau mai stiu eu ce minune).Modelul de Phillips cu respectivul cauciuc nu am mai gasit pe nicaieri. Azi si-a luat un amic niste casti Phillips de tip “in ear”. Eu ma ferisem sa mai incerc casti noi (dupa esecul cu Panasonicul…) insa acestea m-au dat pe spate. Sigur ca totul sta in capacelul respectiv de cauciuc. Asa ca am inceput sa caut pe net despre tipul asta de casti si am acumulat ceva info. Asa am ajuns si aici.
Acum sa va pun intrebarile la care astept raspunsuri sau pareri:
1 - cele mai bune casti sint cele produse de Shure, insa pretul lor este dezarmant, la fel ca si faptul ca nu se gasesc in Romania (decit la iStyle, un singur model).
2 - tot bune am inteles ca sint si cx 300 de la Sennheiser, insa am vazut ca nu se gasesc decit in Timisoara.
3 - despre “m9394g/a’ iPod in ear Headphones” nu am gasit pic de specificatii tehnice, nici ca ar fi extraordinare, ci doar ca avind capul din silicon (si nu din cauciuc) ar cadea din ureche mult mai rapid.
4 - ce ar trebui sa achizitionez?
- m9394g/a’ iPod in ear Headphones
- cx 300 de la Sennheiser
- gr9738nnotbk Griffin TuneBuds
- gr6074-thumpe Griffin EarThumps
- ca-001 Skullcandy Smokin’Buds
Toate cele de mai sus sint de la iStyle in afara de cx 300.
Astept pareri/opinii/sfaturi despre modelele de la pct.4.
Va multumesc anticipat.