recomand cu caldura siemens…am avut 4 pana acuma si fiecare a trecut prin incercari grele si a iesit cu bine din fiecare
pe unul l-am si spalat cu masina si a mai functionat dupa…a trebuit sa-i skimb doar bateria…
bafta la alegere….
sony-ericsson sunt bune….poate iti strangi bani si iti iei noul cyber-shot cu camera de 3,2mp, ii f.fain….fac suport pt un produs care se foloseste cu acest model..si apuc sa ma mai joc cu el….f.fain..
Cred ca anre fratele meu un Nokia E50 daca esti din Bucuresti iti dau nr lui. Da un privat.
Telefonul e superok, e pt business si merge impecabil. El si-a luat SmartPhone si nu-l mai foloseste.
6210 nu merge.
p900 banuiesc ca e ala slim, am si eu dar alt model. compatibilitatea cu macu e varza spre 0 la samsung, dar merge pentru transfer prin bluetooth daca vrei. la internet nu merge deloc.
deci iti trebuie un nokia sau sony ericsson tie.
E 50 e foarte bun, Il am din August trecut si merge extraordinar telefonul. Baterie 5-6 zile. Conectivitate din start cu Mac-ul este, mai putin Address Book. Am rezolvat si asta cu un Plugin de la….culmea Nokia. Au ei ceva ascuns acolo si fac un update la sistem si Address Book sa vada si modelele “nesuportate” pe site-ul apple ( ex: E60 si 61 sunt suportate, E50 nu….. ciudat, pt ca e 50 a aparut primul).
Ce nu am reusit pana acum e sa-l fac sa trimita SMS-uri din Address Book. :(
Am eu E50 si tine bateria tare putin 1-3 zile in functie de cat vorbesc… si eu vorbesc. Ce nu-mi place la el… merge greu (fatza de 6230i-ul veteran pe care-l am de 2 ani) si se incalzeste rau de tot in timp ce vorbesc la el (mai mult). In rest… telefon ca toate telefoanele
iti recomand 6233 merge brici , nu agata meniul ca la E50 Symbian-ul.
Are 2 mega pixeli, filmeaza la rezolutie buna si poti sa vezi cu VLC in full screen pe laptop, are slot pt microSD (eu mi-am pus de 2giga) si poti sa ii schimbi memoria fara sa mai ii scoti bateria sau capacul, dacda ai cablu laptopul ti-l vede ca si memorie flash. Poti sa iti pui teme diferite pe el (vezi daca poza daca seamana cu ceva cunoscut)
Personal as fi vrut sa aiba mufa jack mic dar mi-am luat oricum adaptor si ascult la CX-uri 300.
Sunt un power-user la telefoane si am avut 6230 2 ani de zile, am trecut la 6230i doar pt o saptamana pt ca mergea un pic mai greu decat 6230, apoi am avut o dezamagire cu E50 mai ales cu Symbianul si apoi mi-am luat 6233.
Daca cauti pe net poate il gasesti pe cel alb (nu pe cel argintiu) Music Edition.
Daca poti eu zic ca E50 fara sa stai pe ganduri, clasa businessssss….bateria tine destul eu vb cam 30-40 minute pe zi si tine 3 zile(24 ore este o zi), softul este destept, telefonul ii estetic si nici nu ii butucanos ca alte smartphonuri, semnal ai destul. Raportul pret/calitate este mai bun ca la alte telefoane de genu.
daca esti sau ai fost posesor de Nokia da o fuga la un mag de telefoane si incearca unul cu symbian si te convingi singur.
Symbianul e “prea slavit”, iti da posibilitatea sa iti instalezi cateva aplicatii (as zice primitive) pe telefon si cu asta vai ce descoperire, dar sunt aplicatii pe care le folosesti 10% din timp pe cand in restul 90% din timp te enervezi cu viteza sistemului